BE Nuffnang bagi :) 2




بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

✿ السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ✿
Salam tengah hari semua...ha ni nak update pasal BE yang baru jer menerjah ke blog ibu nih. Lama dah BE tak terjah. Bukan sebab Nuffy ni lokek..sebab ibu ni yang malas update blog kan. Dulu setiap masa ada jer BE on ging kat dlm blog ni. Sebab dulu ibu rajin update. Hari hari mesti update, sekali bila dah jarang update tu yg makin kurang BE masuk.


Tapi masa ibu jarang update tu pon masiiihhhh jugak banyak BE lagi. Tulah kan, mengandungkan Ameera masa tu pembawakan budak kot. Terus tak minat ngan blog masa tu..malas sangat. Masa tu jangan kata update, edit blog pon ibu buat. Ramai jugak yang tempah edit blog ngan ibu. Sampai tak menang tangan nak edit blog masa tu. Ibu siapkan jugak tempahan yang dah berbayar masa tu sebab tak nak mengecewakan geng geng blog.


Skang ni dengan update, dengan edit semuanya masih bertangguh. Buat bila betul betul ada masa nak buat jek. Jom tengok BE apa yang ibu dapat heheeee...thanks Nuffnang, masih tetap baik hati nak bagi BE kat blog yang hidup segan mati tak mahu nih! 


haaaa...Alhamdulillah..ada 2 lagi yang masih on going tu tu tu...hehee
Visa ngan Tesco...
ok letew..buat semangat..kasi rajin siket otak ni perah idea nak update blog


Ibu ni dari mula mula dulu selalu update pasal anak3 ngan makan makan ngan jalan jalan jer...update lak mesti ada gambar, idea ibu hari hari tuk blog ni  mesti ambik gambar dulu. Pastu baru up story hehehe tu pasal dapat update hari hari. Ni kira taktik berkesan lah, ambik gambar lauk jadik entry..ambik gambar anak anak main pon jadik entry. ambik gambor itu jadik ambik gambor gini jadik..skang ni boleh start balik kot??


Okey lah dulu kali ni punya update...jap ibu belek folder nak tepek gambor apa gak ek??


haaaa...cth...
mug ni ibu dapat free jer..beli minyak hitam tuk keta ayah..
syntium petronas...dapat free mug3 comel ni 3 mug!!!!
dah comel cantik gilerrr...praktikal lak tuh!!
ibu ni dah lah suka minum nes panas...mmg best lah mug free ni
dah tu ada 3 kaler lak tuh...Orange! Black! Turqoise!!
 ibu suggest kat kawan kawan kalau nak servis kereta tu beli minyak hitam sendiri dulu siap siap..
pastu baru bawak gi kedai kereta suh diorang servis...tapi kalau boleh servis sendiri lagi bagus...muehehehe


P/S : nampak tak?? letak gambar mug pon boleh jadik modal nak bercerita? itulah TAKTIK! keh keh keh (dulu, kini dan selamanya)






kalau suka LIKE k... :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...