Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin.....#inirayakaaannnn 0

 photo bismillah_zpse3a79df3.gif


Salam semua...lamanya ibu tak apdet blog. Tengok n jengah blog sendiri pon jarang. Dah raya 2016 baru ibu jenguk blog ibu ni hehehehe. Okla sebelum lupa ibu nak ucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin pada sahabat Blog ibu. Mana yang tersinggah n terkomen kat blog ibu ni ibu ucapkan jutaan terima kasih ya.

Masih ada yang sudi singgah ke blog ni. Disebabkan lama tak apdet blog, otak ibu pun dah naik nak berkarat memikirkan apa yang ibu nak taip skang ni. Adei teruk benor kan? hahaha. Kalau dulu masa awal blogging n rajin blogging sampai ada income siket daru Nuffnang, ada jek idea ibu nak apdet. Tapi bukannya ada idea sangat pon.

Setiap kali apdet ibu pastikan mesti ada baha, gambar yang ibu nak post kan sekali. Barulah tak bosan sangat kan? gambar pon tah hape hape asalkan ada. Bila dah ada anak tu makanya anak-anak lah yang jadi mangsa hehe. Tapi disebabkan blog ni pon nama anak anak ada...mestilah kisah diorang yang banyak lam blog kan?....modal hahaha








Selamat Hari raya kami ucapkan....
yang kat atas tu anak dara ibu...anak no 3...
yang sebelah tu anak bujang susuan ibu...
ibu menyusukan bujang tu sampai jadi anak susuan..
anak bujang ibu ada 2 orang...Danial ngan Adam..
disebabkan lama tak bersiaran...
mesti rama yang lupa anak anak ibu siapa kan?
huhuhu...
dalam gambar ni Danial ngan Adam takder...
Ibu ayah pon tak bergambar...
setiap kali raya tak reti nak bergambar...
tu pasal takde gambar family dipagi raya..
sedeehh...haha


ibu belanja setepek gambar ibu ngan anak dara ibu...


Oklah....ibu nak stop dulu. Akhir kata, Selamat Hari raya Maaf Zahi & Batin dari kami sekeluarga. Maafkan kata kata yang mungkin ada menyinggung perasaan semua. Ibu mohon maaf dari hujung rambut hingga ke hujung kaki. 




kalau suka LIKE k... :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...