alhamdulillah syukur :) 0

 photo bismillah_zpse3a79df3.gif


Salam semua...hari ni buat apa? tak gi mana mana ke? hari ni suami ibu kerja lak...normal day ganti CNY kan...tapi cam boring jek bila ayah takde time cuti ni. Kalau dia ada mmg ibu tak duk rumah..nak jalan je tak kisah lah gi mana asal dapat naik keta duk dalam keta kan....hihihi

Okeylah...nih ibu nak aplod lagi gambar menu ibu...n gambar gambar lain cam biasa :)



dah lama ibu tak makan lontong..
teringin lak nak makan...



mee rebus pon lama dah ibu tak makan...


yang ni ibu masak...menu ni feveret...


menu nih paling win ikan pekasam tuh
ya ampuuunnnn...sedapnya ibu rasa
nikmat makan ngan nasi panas panas...
bertambah makan...tq jiran bagi rasa :)


Sekarang ni selera makan ibu dah mula nak bertambah...peknen pon dah nak masuk 5 bulan. Ada masa nak makan tu nak jam tu jugak. Sib baik dilayan hihihi....sekarang nih pon ibu dah duk terbayang roti nan cheese hari tu. Dah terasa nak makan lagi aduihai selera lahap ibu peknen nih kadang memang buruk naw naw...tak leh nak elak bukan dibuat buat. huhu



haaa....tahun ni gayah ibu dah start sekolah pasti untuk 5 tahun...
bagus masukkan awal setahun..
cepat siket dia boleh belajar...
dari dia duk rumah asik belajar membebel jek ngan ibu..
baik meeya gi belajar abc ngan alif ba ta sana...
huhuhuhu
masa nih lom dapat baju sekolah lagi...skang dah dapat...
hari hari melaram ngan baju jalan
tapi dia lagi semangat gi sekolah pakai baju sekolah pasti dia tuh...
siap ngan tudung comel!!



hujung minggu keluar...ayah bawak jalan jalan
pastu ibu dapat hadiah hujung tahun...
bahagia gitew hidup ibu....hahahaha
Alhamdulillah :)



telekung ni lama dah ibu idam idamkan
sebab selesa sangat bila dipakai
tak perlu pakai skop kepala lagi..
kemas jek...tq ayah...tq sayang... :)




yang ni lak bonus jugak nih...hihihi
Alhamdulillah syukur nikmat..
dikurniakan suami yang ingat kat isteri bila ada rezeki...
mekasih ya sayang :)


P/S ibu : Okeylah....habis gambar ibu stop entry...next time sambung lagi :)



kalau suka LIKE k... :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...