Cerita itu ini... 7

 photo bismillah_zpse3a79df3.gif

Salam petang semuaaa...hari Ahad ni ibu n family duk umah jek. Semalam ayah dah bawak ibu ngan anak3 gi jalan jalan. Jadi hari ni kita bagi ayah rehat kat rumah lak. Rehat tak rehat jugak, sebab ayah ni jenis tak reti duk diam. Habis emua kerja kat rumah dia buat. Bertuah kan ibu? hihihihihihihihihi


K lah, cam biasa jom review apa story ibu kali ni...



Ibu kan..kan..memang suka selfie...
selfie tu kan kan...macam ubat kuat...kan
kalau ibu keluar jek...naik jek keta..kan kan...
keta tak jalan lagi...ibu dah keluarkan henpon..
pastu kan kan...apa lagi...keceeek keceekkk
snap la apa lagi...hihihihi
barulah bahagia ibu rasa...kali nih selpik ngan bujang no 2
bujang nih memang suka stenai bila ibu pegang henpon jek dia dah tau
mesti berebut2 dia photobom!!
sib baik comel adam ni...




ni menu bila ibu tak ingat..
tapi baru jek masak hari tu
asam pedas lagi...kikikikiki
tapi ni asam pedas daging, ibu tak pernah masak dagig asam pedas ni
kalau ibu tau sedap sangat dah lama ibu masak menu nih
asalkan daging laku keras jek menu nih
kalau ikan asam pedas ibu ngan ayah jek layan..
kali nih adam suka jugak menu daging masak gini...asalkan daging yek adam?
menu lain tuh buat pelengkap rasa :)



Pastu kan..dah kenyang kenyang tu ibu layan movie ni lak..
tau kan movie apa nih?
mustahil tak tau huhuhu
tengah viral kat fesbuk yek skang ni kan?
disebabkan tak tahan kena bako bakokat pesbuk, ibu poun cepat cepat carik movie ni kat YouTube
sib baik ada lagi yang tak kena delete...
pa lagi kan?? terus tengok...kang kena delete dah tak dapat tengok lak...
ibu mmg penggemar cerita drama korea nih..
drama diorang memanglah tersangat mantap n best!
kalau movie lagilah best kan??
kat Malaysia jarang jumpa citer best cam ni..
yang paling best pun boleh lawan ngan citer ni cerita Hantu kak Limah tu ha...hihihi
tapi cerita ni sedih laaaaa....uwaaaaaa




Habis melayan perasaan...atau perasan gituh...
ayah bawak ibu n anak3 gi jenjalan...cuti sekolah kan
takkan duk umah jek..kesian kat anak3 ibu..
eh. anak ke ibu yang lebih? hihi
biasaa...kalau jalan dah mekap mekap ibu pun selfie...
haruslah selfie...hihi
gayah dengan gayahnya...
anak3 ni kalau kita nak ambik gambor diorang...diorang taknak..jual mahal..lari lari
tapi bila ibu selfie..diorang sibuk nak wefie...
apalah nasib...jalan jalan tapi sellau tak dapat ambik gambar kenangan
paling kuat gambor lam keta..gambar ibu sedang berangan rangan
tah apa apa aje.



Ps : Selamat Hari Malaysia ibu ucapkan buat semua kawan blogger ibu. Pada yang tinggal kan komen kat entry ibu yang lepas tu ibu ucapkan terima kasih banyak2 ya. :)








kalau suka LIKE k... :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...