Lagi pict. adam niarap..



Salam to blogger's....ari nie saya nak tunjuk lagi pict.2 Adam yang dah pun pandai meniarap tue...seronok betul tengok dia meniarap!!..usha ibu dia kat mana agaknyerkan??...asyik blogging jer!! layannn...(tapi sori lar yer...pict. taklah secanggih mana maklumlah ambik dari phone cam jer..hihi)






usha2 ibu ada kat  maner nie???



heheheh...ibu kat sini amik gambar adam lar...




pose baiknyer untuk ibu sayang.. :)


Hai...skang nie Adam da pandai meniarap....jadi umah ibu kenalah sentiasa bersih dan rapi. Takut tangan Adam merayap kat mana2 then kutip benda-benda (sebenarnya mainan abang dia.. :()...terus masuk kat mulut lak kang. Kalau ibu nampak takper lagi...Bila ibu tak nampak tue yang big problem tue. K lah...sebelum chow..saya nak ucapkan thanks a lot to my new blogger friend "Dee" sebab sudi follow blog saya yang tak seberapa nie :). And to "Ayuthesun" sebab sudi tinggalkan komen n singgah kat blog saya nie. So saya happy sangat arie nie. :)





Photobucket

kalau suka LIKE k... :D

0 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...