Let's go to the pizza hut

Ari apa ntah (29hb Mar) Danial nak makan KFC...tapi ibu nak makan pizza. Asik makan KFC jer...boring ibu sayang...kita pow ayah makan pizza lak ek?? Danial suker bila ibu ajak makan pizza...


So, sampailah kita sefamily kat pizza nih untuk menjamu selera ala2 omputih....hihihi...nak kata sedap sangat pizza nie, sedap lagi ibu masyak kan Danial??? sajer jer nak makan..dah lama tak makan. Gambar pun banyak yang miss....sebab syok makan. Oklah, layannnn....


tengok apa tue sayang??
ibu.. nial lappar nie... :(

hai adikkk...baiknyer dia duk diam2 k... :)

duk diam2 tau...ibu nak makan jaaapp jer.. :)

nie lah menu yg aku plg suker mlm tue...salad

tgk...ayah pun da lapar nie...

nie pun ibu suker sgt...mushroom soup..ala, ini ibu buat sendiri pun boleh..ari2 danial nak makan soup nie pun ibu boleh buatkan....senang jer... :)

naper sayang?? x dapat makan yer??

chicken deli wing....nyum nyum

menu utama....pizza super supreme...tapi apasal nipis jer ek?? nie mesti ayah salah order lagi kan?? ooo pastue ibu tanya dia buat tak tau jek!!...da salah selalu mmg macam tue lah ayah nie...hihi



Nie lah dia antara menu yang kita orang order pada malam tue...cuma pict. garlic bread n ice lemon tea n milo ice x dapat nak masukkan sebab terlupa nak ambik pict nyer. Selalu nie jer yg selalu saya order kalau x nak makan banyak bila masuk pizza.



Kadang2 bila terlebih nafsu tue saya suka order Spaghetti, saya suka Prawn Olio ....ermmm sedap, cuma malam tue tak order sebab perut pun dah agak kenyang, selalu order lebih sikit jer mesti tak abis makan. Bila tak bais makan je mesti ayah marah kan?? sebabnyer ayah tak suka membazirrr...bila taknak membazir, terpaksalah ayah yang abiskan semua2 tue. hihihi...patutlah ayah takleh nak lose weight....sian ayah :)








Photobucket

kalau suka LIKE k... :D

0 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...