Patong Boddow!!





Salam to all bloggers. Hari ni saya nak cerita yang santai-santai, saya nak tunjuk atau nak memperkenalkan satu product baru dan sangat-sangat menarik di pasaran. Product nie di beri nama "Patong Boddow". Bloggers boleh klik terus ke "Facebook Patong Boddow" atau pun ke "Blogspot Patong Boddow" untuk mengetahui dengan lebih lanjut mengenai product ni.




Check out!! Patong Boddow keychain collection...!!
get one now for RM10.00 (not include delivery charge)


BLACK HUNTER                             

BLACK TOMOI


CUTE COMMANDO(RED)          

CUTE COMMANDO(WHITE)

FEMALE "LO"                                

MALE "VE"

PRIMATE LOVE

RED HUNTER                               

RED TOMOI

SUMMER GIRL(PINK)               

SUMMER GIRL(RED)


Bagaimana?? menarik kan!! Banyak lagi koleksi yang boleh didapati daripada jenama baru "Patong Boddow" ni. Saya sangat tertarik sekali dengan koleksi-koleksinya sampai sanggup mempromosikan jenama ini dalam blog saya sendiri. Saya sendiri pasti akan memiliki koleksi keychain ini.....Sekian dulu untuk kali ni, di lain kali saya akan update jika ada lagi keluaran koleksi yang terbaru dari "Patong Boddow". So you all juga cuba-cuba lah log on ke Facebook dan blog diorang k. Terima kasih... :)





Photobucket

kalau suka LIKE k... :D

2 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

Patong Boddow berkata... Reply To This Comment

thanks silah promote tuk patong boddow...nie kena bg diskaun nie..hehehe...pe2 hal pn klu de update terkini aku bgtau ko..

Shiela Lee berkata... Reply To This Comment

doesn't matter..aku suker jer promote product ko nie..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...