~ Aaadaammmm...are are areeee... ~



Salam semua...hari nie shiela nak buat story sambungan pasal Adam yang dah pandai stand merangkak ari tue kan??...haaaa skang nie dia dah boleh bergerak2 sikit2 cam robot2 jepang tue kan....hukhuk...kesot sikit lutot kanan..pastue kesot lutot kiri pulak...then tangan kanan pegi depan sikit...pastue tangan kiri pulak...pastue bergeraklah Adam sikit2 dari tilam dia n nak sampai dekat2 ngan pejabat blogging ibu muahmuahmuahhhh....nak marah ibu yang asyik dok sibok blogging jek!!...huhuuh


robot JEPANG ngamcemmmm....

Panggil ibu yer??...nak puk ibu yer??...ibu asik blogging jer yer??...ngeh3!!

Okeh, malas nak cakap banyak2...jom layan picture sambungan Adam yang dah pandai merangkak dan bergerak nie are...are...areeeeee ~

(p/s : harap maklom....gambar2 ini telah diambil mengguna HP yang berteknologi tinggi yer puan2 adik2....)

tengok tangan kanan adam buuuu...bukan lurah adam bu....ngeeeeee



amacam bu?? teyye tak Adam??...uuuuu



uuuhhh...adoiii aku tejatoh!!...takper bu..tangan adam dah letak shebelah....



yaeeeaahhh!!...adam mara ke depan bu...tengok lah tangan kiri adam ni ha....



wokehhh...ambik gambar...ambik gambar dulu bu...mmmmm lagi sikit jer nie



omak kau!!...pelan2 adam...peranjat ibu...
fuh!! tengoklah puan2 adik2...jauh perjalanan dia nie ......dari tilam, sampailah ker garisan penamat...bangga2...
hmphhh hmpphhh (kembangkempiss idongku...hukhuk)



rillek bentarr buk...capek donggg...



mmmmm....ada gaye tak bu....penat posing nie.......mmm meh sini bu, nak puk ibu...asik blogging jek!!...hmmm meh sini..meh siniiii..



hahahaha...ibu takot yer??...naper ibu lompat sampai kat situ lak??...hahahaha



wooowooowoooo....takottt...takottt....



hahahahahaha...aku gumbira....aku gumbira nie bu....hahahahaha

selepas 30 minit
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

skang nie Adam nak rehat tengok kartun ngan abang lak bu.....ibu pegi lar shambong blogging.....jangan kacau Adam nak tengok kartun yer..... are are areeeeeee.......







Photobucket

kalau suka LIKE k... :D

2 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

Hana Picca berkata... Reply To This Comment

comeynyer adam... alahai, teringinnya nak ada baby jugak.. doakan hana ek..hihi

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

salam hana....insyaallah..masanyer pasti sampai...cepat dengan lambat saja...shiela doakan hana dapat baby girl comel mcm mak dia lah... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...