~ Adam dah pandai ???..... ~



Haiiiii...ari nie ibu nak update pasal Adam yang dah pun pandai apa ek??...hah! dah pandai merangkak kedepan dan kebelakang...belom lagi merangkak yang bergerak...tapi stand merangkak tue dah pandaiii...yeyyyy!!



Hehehe....seronoknyer ibu tengok dia dah pandai tue kan...bila dia merangkak jek..dia tengok ibu n senyum2...comei betul bila dia buat macam tue...kalau ikut tarikh hari nie 25hb April Adam dah pun jejak  ke 5 bulan 3 minggu....dah 5 bulan anak ibu nie..tak lama lagi jejak lah umur dia 6 bulan kan??.....



Oklah...layan jer gambar Adam yang baru pandai merangkak nie...tapi mintak maaf dulu sebab picture dia tak berapa bagus lah...guna hp jer tue yang gambar ada goyang2...Adam pun tak reti diam... :)



yihaaaaakk....


haa..nak aperr??...ngeee



ader beraaaannnn??..ngeh3!!



hoyyee...hoyyee...



yeyeyeyeyeye....



tengok...sebelah tangan pon terreee...hihihi



nak ambik motor nie bu....



cantik tak pandangan belakang Adam bu??...ngeh3!!




Photobucket

kalau suka LIKE k... :D

4 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

larra berkata... Reply To This Comment

go..adam go..cumel tul adam ni..auntie amat2 alergik ngan bebudok yg ade mateee cumel ni..mmuahh

Azrai Ahmad Zamri berkata... Reply To This Comment

salam ziarah..
huhu..jelez betul teng0k budak2 tecit cam ni..c0mey je! nak2 yG lelaki..
al maklum laa 22 tahun idup di keliling p0mpuan..

~ Lady ell ~ berkata... Reply To This Comment

dh nk besar lh adam...tk lama lg fengsanlh ibu trkejar2 kesana kemari...:)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

larra ~ time qaseh aunty larra...ala danish pon hensem tauuuuu...tgk lah mama ngan papa dia tue...encem2 ngan shantek2...mesti nanti penat aunty larra nak pilih shalon nantu nie...hikhikhik :)

azrai ~ siannyer azraiiii....22 thn hidup dikelilingi bdk pompuan jek!!...takper2..nanti dah kawen dapat lah tue kelab bola sepak malaysia ker...kelab hoki ker...tak sampai kelab pon.. 2~3 org boboy pon jadik ler...hihihi..tp yg bagusnyer awk nie bersopan santun macam org pompuan...mesti berderet calon mak mentua yg berkenan kan?? ngeh3!!

Ell ~ mmg...tak lama lagi boleh fengsan lah ibu adam nie nak melayan kerenah kaki dia yang sibuk tak reti dok diam nie kan??....tp ibu rela...hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...