Broadband ker BEROKband????????



 



Adeiiiii...sakitnyer atiku ari nie...bertambah2 sakitnyer bila BEROKband nie mula buat hallll!!...kenapa masa ko promote dulu ko cakap plan ko yang paling baguss?? sedangkan plan ko nie menyakitkan ati jer...tolonglah wahai en. BEROKband....



Pakkal lah aku nie masih duk rumah sewa lagi...kalaulah aku dah duk rumah sendiri tentu2 nyer aku takkan membuang masa dengan semua jenis BEROKband yang ada kat pasaran skang nie...konpem tanpa syak wasangka lagi aku akan pasang STREAMIX direct to my home....



Sakitnyer ati...susah nyer surf tenet, susahnyer nak blogwalking yang skang nie menjadi kegemaran aku di masa lapang....susahnyer nak baca GOSSIP artis2 kat Malaysia...semuanyer kerana ko BEROKband....direct jer aku tuju kat ko sebab aku dah naik fedup ngan ko....



Kalaulah ada plan yang betul2 bagus daripada ko kan bagus...mana aku nak carik nih....adeiiiiii....




Photobucket

kalau suka LIKE k... :D

6 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

qellissa berkata... Reply To This Comment

jenama pe shiela punya bb? b4 lissa pakai P1 mmg hampeh tau, x sampai 7 hari da pulang lik..masa pulang tu ramai yg pulang kan jugak coz coverage xde..=)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

shiela skang nie pakai celcom...kdg2 ok..kdg sakit ati nie...rasa nak terminate tp tak jumper plan yg ok lagi...nasib baik shiela tak tukar P1 Wimax ari tue...diorang promote sikit punyer bagus memula, 100% line bg kita pakai lar, macam2...tp bila tanya kat pontian ada coverage ker tak...diorang ckp takder lagi... susah skang nie...dah mcm kekura blogwalking ha :)

qellissa berkata... Reply To This Comment

P1 mmg lah,dia punya promote giler2..tp syg klu takde coverage langsung x leh pakai..klu ader tu, laju giler..last2 kan lissa g mcd je...guna wifi diorg..free lg..hahaha

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

hahahah...nak jugak guna wifi...sejak dapat laptop nie lom try guba wifi lagi...tunggu ada masa nie nanti nak try line pree...hihihihi

~ Lady ell ~ berkata... Reply To This Comment

beb,sejak bila pulak ko tubuhkan band nama berok ni...tak de album ke beb.. :D

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

ell ~ tuelah dia..aku pun konpius..."BAND" ker "BEROK"???

yang mana satu eh?? kalau ada album kang sure takder org nak belinyer de...huhu ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...