ConTest "Tidur Paling Comel" by InfantiaHouse


Semalam mama Adam blogwalking kesana dan kemari n terjumpa satu blog yang dinamakan "LarraDanish"...mama Adam pon follow ler sebab mama Adam memang suker blog ibu2 nie...then lepas follow, ibu Danish pulak datang menjenguk kat blog mama Adam nie...then dia pon klik lar salah satu n3 fresh mama Adam pasal "Adam....Adam..." and ibu Danish tinggalkan satu pesanan soh mama Adam joint Contest "Tidur Paling Comel" yang dianjurkan oleh Infantia a.k.a LUBUK KEKABU dan kalau korang berminat tuk joint kontest nie boleh ler klik sini k... :) 



Jadi inilah antara gambar2 tidur paling comel Adam k :-)
(tidur yang paling sopan mama Adam namakan)





sopan kan????...ngeh3!!


Jadi untuk melengkapkan syarat2 kontest nie mama Adam kenalah mengisikan soalan2 seperti kat bwh nie k ~


Nama Anak ~ Muhammad Adam Danish Bin Abd. Latif

Umur Adam ~ 5 bulan 2 minggu ++

Tarikh Lahir ~ 4 November 2009

Warna Kesukaan ~ Warna Merah



Akhir sekali thanks to Mama Danish "LarraDanish" yang sudi inform kontest and share sekali kontest nie dengan Shiela k....kira lengkap lah kan kontest nie dengan semua syarat2 nyer...so mama Adam nak link kan n3 nie skang jugak ke n3 penganjur kontest nie. Jadi pada sesiapa yang berminat nak joint kontest nie jangan luper joint tak kira lar baby saper yang penting ada pertalian darah n yang penting sekali ada simpan picture tidur comel dari umur 0~4 tahun k....semoga berjayaaa!!





Photobucket

kalau suka LIKE k... :D

4 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

NARDtheNERD berkata... Reply To This Comment

comell nye adam tido..kiss muah muah utk adam...=))

larra berkata... Reply To This Comment

gud luck..mama adam..mak larra geram nengok bibir adam yg cumell mulus tu..mmmuah2

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

Nard ~ hihi..samalar ngan ibu dia nie...geram jer tgk dia..

Larra ~ sesam kita gud luck k...kim salma kat Danish k...bagi kiss terbang kat dia...mmuuaahh3

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...