~ Dapat Award lagi!!....hoyye hoyye!! ~



Salam semua….kali nie shiela nak update lagi lagi pasal award yang shiela dapat dari Puan Qelissa gojes kita k…..sebelom nie shiela dah ada 3 award yang diberikan oleh 3 orang ibu2 yang sweet2 dan baik hati nak bagi shiela award. Sekarang nie giliran qelissa lak nak bagi shiela award (wah!! Nampak sangat sesi balas membalas nie…hihihhi…tak kesah lah yang penting hambekkkkkk)…hehehehe..bestnyer…ramai yang sayang kat shiela nie…buktinyer award2 yang shiela dapat nie tandanyer diorang sentiasa ingat kat shiela (perannyer aku nie…hukhuk)…tapi n3 kali nie khas shiela tujukan untuk puan qelissa yang sememang2nyer gojes dengan tidak syak wasangkanyer lagi…cayerlah!!...meh reramai terjah blog dia ….huhuhu



Bezanya kali nie award yang shiela dapat puan qelissa bagi sekali berderet2 macam ketapi……tue yang panjang sikitlah n3 award kali nie…Danial pon tak berani nak conduct n3 nie…sebab ibu tengok tadi dia dah dok konpius nak buat n3 nie……ada jugak TAG yang nak kena jawab…Danial kata “hmmmmpp…ibu nih nelampau….. soh nial update nT nie…penin nial!” hukhuk…Nie lar yang dikatakan balas membalas…apa name pepatah tue…orang memberi kita merasa…haaaa…shiela hambekkkk jer…malu tapi mauu mauu mauuu…hikhikhik…jangan diheran kan yang shiela nie rajin sangat nak buat n3 award ngan TAG nie panjang berjela…nie lah shiela yang sebenarnyer…memang suker layan benda2 nie semua..kalau time kerja dulu lagi terok..semua jenis file excel purchase pon siap shiela kaler2 kan…nak cantek nyer pasal…baru ader mood nak ngadap kejer…hukhuk



Wokkehhh…award yang pertama nie “FRIENDSHIP BLOGGER AWARD”….award nie sangat2 bermakna bagi shiela sebab ia melambangkan keseronokkan persahabatan yang terjalin antara shiela ngan qelissa gojes…sama jugak ngan ibu2 dan blogger2 yang lain..mana yg shiela listed kan namenyer tue nanti lebih kurang samalah perrasaannnn ku innnii yer kawan2…(abaikan ayat saya yang ada jiwang2 kerak sikit nie ye)….




Ada soklan lak…


1~ 5 nama samaran kamu


~Jilla (abak ku yang panggil)
~Silla (arwah ibuku yang panggil)
~Yang (suamiku yang panggil)
~Ibu (anakku yang panggil)
~Shiela (adik beradikku yang panggil)



2~ 5 tarikh paling penting dalam hidup kamu


~07 Mei (hari jadiku…hekhekhek..abe abbe....kutungguu adiahmu..hekhekhek)
~27 Sept (hari jadi suamiku….apa nak bagi yer??)
~24 Dec (hari ulangtahun perkahwinan ku)
~07 Feb (hari jadi Danial….ayah lar yang kenak!!..hukhukhuk)
~04 Nov (hari jadi Adam…ayah jugak yang kenak!!...hikhikhik)


3~ 5 perkara yang kamu buat semalam


~Basuh baju
~Kemas rumah
~Mandikan Adam
~Mandikan Danial
~Rilex

4~ 5 perkara yang buat kamu gembira

~Anak anak membesar dengan sempurna dan sehat…(harapannyer biarlah berpanjangan)
~Dapat pegi holiday ngan suami dan anak2
~Dapat hadiah dari suami….ngeh3!! bukan selalu pon…
~Dapat menghadiahkan suami sesuatu yang dia suker….pon tak selalu
~Bila tengok anak2..terutama skang nie Danial..bila dia nak something ada rezeki kita dapat bagi…bukannyer apa..dulu shiela selalu telan air lior jer bila nak something jadi harap dapat berikan terbaik tok anak2…


5~ 5 drama/filem kegemaran kamu

~Glee
~Kamila Katrina
~Desperate Housewife
~Sinderella (sebab ada makcik yang kelakor tue…pakai cermin mata tebal tue…sapa tah nama dia…tak hengat lak)
~Nur Kasih



6~ 5 hobi kegemaran kamu



~Dapat shopping…lagi2 time sale…huhuhu dunia ini aku yang punya…ahaksss..
~Window shopping pon jadiklah…
~Berblogging…nie kira yang paling latest sekali…..
~Dapat jenjalan weekend ngan anak2 n husband
~Makan kat luar…ngeh3!! Selalu buat alasan ngan suami sampai dapat makan kat luar…kui3



7~ 5 orang yang kamu suker/sayang


~Of course lah suami bila dah kawen nie
~Muhammad Danial Yusof 1st dotter
~Muhammad Adam Danish 2nd dotter
~Abak ngan arwah emak (ibu ngan bapak mentua)….orang yang paling aku sayang sekali…tanpa diorang, manalah ada aku kat dunia nie…bila takder kat dunia, takder lar aku merasa hidup berfamily macam skang nie…
~Adik beradik aku yang baik2 belaka….



8~ 5 tempat percutian idaman kamu


~Sydney Australia…(berangan pon jadiklahhhhh…)
~Bali….(mana tau leh sampai…hukhuk)
~Pulau Redang….(kawan2 pegi kata pulau tue shantek sekali…)
~Jepun…..(nie pon kira dapat berangan pon jadiklah…suami selalu outstation ker sana…jeles konon2 nak merasa jugak musim bunga sakura kat sana……bole bannnggggg??)
~Singapore…(kesiankan?? Batam ko sampai, Singapore ko tak sampai2??…dah dekat sangat seberang tambak poooonnnn tak penah sampai……camner ko nak sampai Bali? Sydney? Jepun?...ahhaiiiii)



9~ 5 sebab kenapa kamu jawab soklan2 nie


~Sebab tak nak hampakan kawanku yang gojes cam puan Qelissa nie
~Sebab saya memang suker melayan benda2 cenggini
~Sebab soklan2 dia senang jek!!...saya leh jawab 100% markah penoh nyer lah…hukhuk
~Sebab aku terlebeh rajin nak jawab….ada ko kesah??...ngeh3!!
~Sebab aku nak kenakan orang lain lak pasnie…..




10~ 10 orang yang kamu nak TAG!!


MissEja~…(yang nie kira geng baru mariii…hihi)
Cikbedahlaser~…(jangan aku kena laser sudah…hukhuk)
Hana~…(puan gajet mula memetik!!)
Long Hafiz Long Hassan~….(coretan perantau)
Alya Syg~…..(Budok comelll)


Jangan marah aku yer kawan2….Adeiiiii…penat pulak dok mikirkan menda2 nie sumer…patot lar puan Qelissa menjawab sekaligussss…sonang citer..



Wokehhh…nie lak award yang kedua puan Qelissa bagi…walaupon shiela dah dapat award nie yang telah diserahkan oleh mama Rizqullah ari tue, untok lebeh menghormati kawanku gojes Shiela update jugak kat sini k…




Award nie Shiela nak pass padaaaa~


Dan pada sesiapa yang ada singgah lama ker singgah bentar ker yang sudi nak terima award nie shiela memberi dengan seikhlasnyer k…saya memberi awak lak merasa… :-)



Lagiiii…3 sederet award!!..ada yang Shiela dah penah dapat..ada yang belom penah dapat


Yang nie belom penah dapat….ok gak ek??....unik tol award nie buat menambah2 koleksi yang adooo…hukhuk




Yang nie pon belom lagi penah dapat….pon kira interesting gak Award nie…ntah apa yang interesting kat blog aku nie…aku hambekkk jer…hihihi (Alhamdulillah....tq gojes)






Award nie shiela dah penah dapat…yang nie puan Elllifeofladyell yang bagi dulu…tapi kali nie puan Qelissa gojes lak yang bagi….sayang u…muahhhh…apa pon thanks banyak sebab bagi award3 yang bermakna nie kat blog shiela k….memang tengah excited giler lar nih!!...hikhik


Wokehhhh…3 award nie pon shiela nak bagi pada ~


MissEja~…(yang nie kira geng baru mariii…hihi)
Cikbedahlaser~…(jangan aku kena laser sudah…hukhuk)
Hana~…(puan gajet mula memetik!!)
Long Hafiz Long Hassan~….(coretan perantau)
Alya Syg~…..(Budok comelll)


Kira sama ngan penerima kat atas tue tadi…sebagai tanda penghargaan shiela kat korang semua….sudi sudikanlah menerima award nie supaya diriku rasa dihargai….eh!! tak kesah lah…mana yang sempat nak buat…nak ambik …dipersilakan lah yer…yang penting Shiela ikhlas nak bagi nieh…Jadi skang nie shiela nak berehat lak…penat gak dari tadi menaip tak benti2. Berbunga2 dihati. TQ Qelissa Gojessss…luve u…emmmmmuahhhhhhh..




Photobucket

kalau suka LIKE k... :D

8 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

aLyA_syGS berkata... Reply To This Comment

5 award??????wahhhh

~ Lady ell ~ berkata... Reply To This Comment

wahhh..hebatnye aku..masih tk berganjak lagi dr tahta carta penerima tag n award kat sini ekk...hihi
mekasih beb
xoxo

~ Lady ell ~ berkata... Reply To This Comment

wey,baru aku perasan bday adam sama ngan laki aku..:)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

alya ~ hahaha....ambek jgn tak ambek....

Ell ~ ambek jer....aku mmg nak bagi....eh!! adam ngan laki ko besday sama eh??.....kebetulan lak... :)

cikbedahlaser berkata... Reply To This Comment

hah..amik ko...sederet jugak la.. org2 len dpt award nih...
aahahaha

terima kasih...
nti jap lg klu rajin kite wat ye...

ehh naam anak akak adam n danial ye.. baru perasan..
nama ank buah sy... ADAM DANIAL...
heheheheheh sorg mamat 10 kilo yg merangkumi 2 org ank akak...

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

sama yer??...skang nie ramai nama lebih kurang sama jer kan...oklah tue...nama2 nabi...memang bagos letak kat anak2 kan? :)

Misseja berkata... Reply To This Comment

hi sheila...
thanx for the awards...dah amik cuma lum ade masa nak wat n3...will find some time ;)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

eja~ sama2....bila ada masa eja buatlah k :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...