hari nie Abang outstation





gambar google..ntah apa2 gambar yang keluar??

Hari nie abang oustation, nasib baik dekat jek..Nilai Negari Sembilan. Abang pergi dengan Boss shiela dulu, then dia ada offer abang bawak shiela sebab dia pun bawa wife dia...sedihnyer. isk isk isk...Shiela nak ikut tapi tak boleh, abang cakap Baby kecik lagik, kereta company pun abang dapat book kereta Perdana jek! kecik, tak muat kalau Shiela ikut kena bawak anak sekali.


Hmmmm...betul lah tue. Pergi pun sehari jek! buat penat badan jer....abang cakap nak gie survey2 dulu kat sana. Nanti lain kali kita sefamily boleh pergi. lagi besh!!...hihi. Risau bila abang pergi mana2 outstation, walau tak sejauh macam selalu (Jepun)...tapi Shiela tetap risau.


Abang bawak keta baik2 yer??...Jangan laju2 tak ada apa yang nak dikejarkan. Yang penting keselamatan nak kena jaga. Apa2 pun mesti abang happy dapat jenjalan kan??.. jangan lupa, lain kali bawak shiela ngan anak pulak k. :)



Photobucket

kalau suka LIKE k... :D

0 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...