~ Jalan2 JOM HEBOH...best ker?? ~



Salam semua...semalam Hari Ahad shiela cuti blogging sebab bawak anak2 pegi tengok JOM HEBOH!!...adoyaiiiii...nyosal pulak pergi nyer...punyalah lah ramai orang...dah tue keta jam pulak....panas lagi...shiela jalan kat sana dah macam udang kena bakar jer kulit muka....sedehhhh....


Yang peliknya dengan si Adam...orang bawak dia jalan2 tempat bising..panas...ramai orang lalu lalang...tapi dia boleh bantai tidor dengan lenanya dalam keta dia...mana2 bawak dia pergi jalan2 memang Adam macam tue....senang jugaklah nak handle...cuma kadang2 bila time ibu ngan ayah duduk nak makan barulah dia sebok bangun n nak duduk jugak tengok makanan...hehehe...punyalah pandai timing dia mengacau ibu ngan ayah nak makan....sabar jer ibu... :)


Ingat dapatlah ambik gambar nak masuk buat n3 baru dalam blog nie ha!!...tapi dia punya panas takleh hengat!!...ilang semua niat nak bergambar....tengah2 jalan tue nampak lar baper org artis..tp tue semua dah tak kuhirau....yang ku hirau cumalah nyesal sebab pergi hari Ahad...kalau Sabtu pagi agaknyer jalan lengang sikit kot??....


Dah tue tengah2 panas terik tue boleh pulak kena migrainnn...sah!! jalan takleh lama...kena cepat2 selesaikan perjalanan n dudok dalam keta...kena standby kan plastik untok muntah nanti....sedeyyyy lagik...kesian anak shiela tak dapat jalan lelama...jadi n3 nie cuma dapat letak picture toys yang dapat dibeli untuk Danial jek!!...boleh lar yer Danial??...tak dapat jalan lama2...


Lain kali kita tak yah pergi Jom Heboh lagi k...ibu nyesal...hikhikhik...kita jalan2 time cuti weekend jer...baru seronok sikit...nie siap ibu dapat penyakit dah...susah nak bawak Danial ngan Adam jalan2....ayah pon penat drive jauh2 pastue tak lama nak kena drive lagi....sian ayah dia...hikhikhik...oklah!! layan jer picture toys Danial yang ngancem nie......


nielah dia pistol ajaib kat JOM HEBOH  tue...


nie pulak abg bond...DANN BOND!!


hah!!...alat senjata terbaru abg bond...


standby bu!!!


yeahhh!!...mariiii2 saper beraniiii??....hihiiii





Photobucket

kalau suka LIKE k... :D

5 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

qellissa berkata... Reply To This Comment

Nape xde gambar?x besh lah..ramai x org kat sana? slalu klu lik jb pon mls nk sggah danga bay..hihihi..

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

tuelah...mmg tak besh pon gi sana...danga bay tue besh...tapi bila reramai org macam tue...adoiyaiiii pening kepala...sakit mata...tapi sempat makan ayam penyet...sedap oooo...nanti bila pergi weekend nak makan lagik...hihihihih

larra berkata... Reply To This Comment

dah lame kiter tak gi jomheboh..last 2 years ago..tu pun bukan pegi membeli..pegi menjuai..

~ Lady ell ~ berkata... Reply To This Comment

nape ko pegi..hahaha,aku mmg dh serik..tk sanggup aku nk meredah panas terik.

nasi ayam penyet kt kotaraya pun sedap beb..

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

larra ~ shiela ngan husband pon lama dah tak pergi...masa bercinta dulu pergi...skang anak dah 2 br pergi lagi...kira br dua kali pergi JOM heboh...nyesallll...hikhikhik

ell ~ aku mmg nyesalll dah...tp anak2 aku dua2 steady lagi..punyalah ramai...panassss...rimmmassss aku...tp nasik ayam penyet dia mmg sedap...ngeeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...