Jusco Tebrau n Angsana kami mariiiii..hihi



Hari nie ari senin (5th April 2010) semalam ari Ahad (4th April 2010). So ayah bawak kita (ibu, danial, adam) jenjalan hujung minggu. Kita pergi mana Danial??..."kite pegi Jushko ngan Shana"...huhuhu..



Minggu nie husband bawak saya ngan anak-anak meronda2 kat Jusco Tebrau. Memula plan tue cuma nak ke Jusco, tapi disebabkan ayah ada misi penting, nak jugak pergi Angsana. Huahuahua...ayah rupanyer ada misi nak cari kasut baru...seronok teman ayah beli barang dia.



Kesian suamiku yang tercinta sorang nih!!. K lah...jalan punya jalan...duk melayan Danial sorang nih!! penat...Danial sibuk lar duk usha2 satu kedai nie...bila dia masuk jer, susah nak ajak dia keluar..


jalan punyer jalan

adik pun dah penat

kita tunggu ayah order makan kat food kourt

tunggu lagi

tunggu lagii....

sekali da bis makan daa...mee claypot

ayah tengah makan lagi..
abis makan jenjalan lagi...sampai lar kat sini




nie ayah ker Danial yang nak main??

yeayyy!! Danial dapat "38 Dorayaki" hihi




memancing ikan pulak??


yaeyyy!! dapat ikan..terrer betul lar anak ibu nie..

yeaaaayyyy!! Danial dapat no. 1 memancing ikan...berjaye..

wah! main mendalah nie pulak??

bila nak abis nie...bowinknyer ibu..

Danial nak tekan jugak lar ayah..

dah..ibu nak turun tingkat baper bu??


duk usha kedai tue dari tadi taknak keluar2

"takdher punnnn"

"maner nial nyer ottomen..takdher pun"..kesian

sian Danial...dapat jugak ottomen...stoking ottomen jek! hihi


nie kat angsana...adik dah penat duk dalam keta sorong dia..

nak manja ngan ayah lak...balik lar ayah penat nie

Dah habis jenjalan kat Angsana kita semua pun balik. Jalan kat Angsana tak lama, ayah dapat jer carik kasut dia...ibu pun abis jer shopping kat "Reject Shop" kita pun balik...penat dah kan?? kat Jusco tue bawak Danial sorang jer jalan2 sebab kat Angsana carik kasut ayah tak jumpa2 yang dia berkenan. mak aihh..susah jugak carik barang ayah nie. Apa2 pun..ibu sempat gak menyelinap carik barang ibu..hehehe, lastly, home sweet home.... :)



Photobucket

kalau suka LIKE k... :D

1 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

Zila erzil berkata... Reply To This Comment

Wahhh... Cute baby Awk....
Jeles2... Jom Ke belog saya juga.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...