~ Kapal terbang dan kereta biru Danial ~



Kali nie ibu nak update the latest toy yang ayah belikan untuk Danial sekejap tadi......bukan main sukernyer lagi awak bila balik dari rumah "awe" (nenek sebelah ayahnyer) kerana berjaya memujuk ayah supaya membelikan Danial mainan....ntah2 hape2 mainan awak beli pun ibu tak tau...tpi yang pentingnyer "BEN10" pasti tak ketinggalan....ngeee



Nasib baik sempat ibu snap picture sebelum mainan2 nie semuanyer ranap dikerjakan awak....biasalah Danial, excited! nyer dia pada mainan yang dia beli nie bukannyer lama sangat...sekejap jer barang mainan nie berada dalam keadaan yang elok (adeiii....skemanyer ayat..ngeh3!!)....tak lama lepas tue barang mainan dia mesti dah tak sempurna macam memula main....



Jadi....inilah dia label "Danial Stuff" pada kali ini ~



















Photobucket

kalau suka LIKE k... :D

0 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...