~ Mama Danish Bagi Award lar ~


gorgeousnyerrrrr


Salam semua....


Hari nie bila on9 jer ibu Danny terus pergi ker blog mama Danish, aunty Larra yang sweet tue bila senyum..hehehe...ibu Danny ingat nak jenguk2 new n3 aunty Larra...wahhh!!! rupa2nyer aunty ada bagi award lar untuk blog ibu Adam nie... yeyyyy!!...seronoknyer dapat award lagi...cantek lak tue award nyer...suker sangat...ader awekss hikhikhik... :)



Terima kasih banyak2 kat aunty Larra sweet nie...macam biasa lar bila ibu Adam dapat award nie ibu Danny mesti nak tempek kat side blog dia lar.....huhuhuhu...dah dapat mestilah nak appreciate kan?...



Pastue macam biasa jugak award nie ibu Adam nak kongsikan dengan 6 orang lagi kawan ibu Danny k......ambik tau award nie....rugi tak ambik...ikhlas ibu Danny bagi nie :)



Jeng...jeng....jeng.....bersedialahhhh ~


Aunty Qelissa (aunty yang gorgeouse tue...ngee)

Aunty Ell (aunty ibu kater award nie cantek tau..macam yg aunty nak kan??)

Aunty Adda (Danny suker blog aunty sebab ada Syafi kat situ...)

Kak Seri (Blog kak Seri banyak pantun...)

Aunty Maslina (Blog aunty ada Rizqullah kat situ...)

Kak Sweetforest (Blog kak ain sweet...)






Photobucket

kalau suka LIKE k... :D

5 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

larra berkata... Reply To This Comment

merah pulok pipi ibu kite..malu katenyer..hhee.tenkiu auntie..sudi hambek award ibu kask ne..mmuah2

qellissa berkata... Reply To This Comment

gojess blogger ke?gojes blog?hihihi..thanks shiela..malu I..hihihi

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

larra ~ danish pesan kat mama...kecik tapak tangan padang permainan kami tadahkan...hehehe

Qelissa ~ betullah tue....gojes blogger mesti lah tuan blog nyer...hihihi...gojes u..

Seri Bahasa berkata... Reply To This Comment

harap seri tak lewat ambik award nie. tenet seri meragam siang tadi sore pulak karan buat hal.

Dengan adab datangnya seri,
Bertemu tuan dengan salam;
Kami terima award diberi,
Tanda ikatan silaturrahim.
CO

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

Seri~ salam seri...tq sudi dtg ambik award k...nanti ada lagi award yang mendatang tau...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...