Mama Danny n Adam joint Contest Baca London : Menang London



Kat sini mama Danny n Adam mengumumkan bahawa mama Danny nak joint contest nie sekarang jugak!!, contest "Baca London : Menang London" semata-mata nak menang hadiah dari London, maklumlah nak pergi tak tentu sampai lagi kan…hihihi. Contest yang sangat best giller nie telah pun diwujudkan oleh Bro Long Haffiz. Disebabkan sekarang nie Bro Long Haffiz tengah belajar kat London, dapatlah peluang nak merasa barang fresh dari sana kan....best2. Dia jugaklah orang yang berada di sebalik blog "Coretan Perantau" . Jadi…kepada korang2 yang nak jugak hadiah fresh dari London nie, kenalah joint contest nie sama macam mama Adam tengah buat skang nie. Kontest dia yang bertajuk "Contest Baca London : Menang London"




tarrraaaaaa…

>Poster rasmi Kontest Baca London : Menang London<



Sebenarnya, di dalam entri pemberitahuan dan penyebaran kontest ini ada tiga perkara utama yang mama Danny kena buat dan mama Adam akan rangkumkan semuanya sekaligus. Di dalam kontest ini, mama Danny kena pilih satu entri yang paling mama Adam suka dari blog Bro Long Haffiz itu dan komen kenapa mama Danny suka entri tersebut. Mama Adam kena buat entri jawapan untuk kontest ini dan entri itu mestilah sticky entri sehingga kontest berakhir pada 25 May 2010. Kepada Bro Long Haffiz, ini adalah skema jawapan ikhlas(tak berlakon punyer!!) dari mama Danny n Adam yer. Harap-harap boleh menang lah!! *ngeh3!!* (ketawa rasmiku)..




Entri mama Danny n Adam Suka : Kegilaan Shopping di London Bahagian Dua
Komen mama Danny n Adam : Mama Danny memang suker baca n3 nie sebab utamanyer mama Adam seorang yang memang suker sangat bershopping. Giler sakan bia tengok sale kat Negara sendiri…apatah lagi shopping kat luar Negara cam London tuh!! Harrods lagik…banyak2 barang yang mama Danny berkenan kat n3 nie terutama sekali perfume Rykiel man tue kan…kalau lar dapat sebotol hijau tue untuk suami kesayangan mama Adam kan best…(sambil ketawa penuh makna nih…hihihihi). Dan sebab paling utama sekali yang mama Danny n Adam suker10x sangat singgah kat blog nie adalah semata-mata semua n3 kat dalam blog Bro Long Haffiz senang nak baca. Penggunaan bahasa Malaysia sebagai bahasa rasmi blog nie walau dia dok kat London tuh sangat2 mama Danny n Adam kagumi. Jadik teruskan n3 pasal shopping2 bahagian 3~4~5~6~7 dan seterusnyer yer. Caiyok2!!

Referral Contest : diri sendiri jek


Eh, sudah siap ker mama Danny join kontest ini? Yerp! Memang sudah siap pun dan memang macam itu sahaja contestnya. Senang, mudah dan berpeluang untuk menang besar kali ini. Selepas mama Adam publish entri ini, kena pergi post komen di blog dia supaya dia tahu yang mama Danny dah pun join kontest nie. Oh ya, korang semua yang tahu pasal kontest ini daripada entri mama Danny & Adam nie, pastikan tidak lupa untuk tulis namaku sebagai referral. Sekurang-kurangnya mama Danny & Adam boleh menang sebagai referral tertinggi. Ngeh3!!

 
>Petikan daripada koleksi Perantau London<
Gambar kat atas nie ini cuma petikan n3nya sahaja yer…

Pastikan korang semua tidak ketinggalan untuk join kontest ini memandangkan hadiahnya memang menarik dan berbaloi-baloi. Memang beruntung kalau dapat hadiah daripada London kan?! Barang sesiapa yang mahu join contest ini, jangan lupa untuk rujuk entri beliau yang bertajuk Contest Baca London : Menang London di sini. Tapi ingat yer : nama referral tu mestilah nama Shiela Latif – mama Danny & Adam k!! semoga kita sama2 berjaya…ngeh3!!



p/s : pesanan untuk encik perantau...mintak maap jer lah...tulang selangka n3 nie telah saya copy paste dari contoh n3 kat blog encik perantau yang lagik satu tue yer....jgn mareeeee...ngeh3!!


kalau suka LIKE k... :D

0 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...