My stuff, new handbag





Hai, bestnyer...kali nie abang belikan handbag...handbang nie beli pun secara tak sengaja. Masa tue ada sale kat pasaraya "Billion"...so belek2 punyer belek tue saya berkenan kat satu handbag nie. Kalau bab jenama tue "Rucini" paris macam tak pernah dengar, tapi saya memang betul2 tertarik dengan design handbag nie.


Kaler dia tue saya tak taulah bagi orang lain...tapi kalau pada saya, kira kaler tue masuk lar dalam kategori saya. Natural...coklat terang gitu, handbag besar2 macam nie memang sesuai dengan saya yang dah beranak dua nie. Sebab anak anak masih kecil lagi..jadi kemana2 tue nak kena standby kan susu.


Kalau bab harga pulak...yang buat saya nak sangat beli sebab sale 70%. Saya kalau bab sale nie memang takleh tehen jer hati...agak mampu beli, saya beli. Tapi kalau sale 80% pun saya rasa mahal lagik...selamat tinggal jer lar...huhu. Harga sebenar handbag nie RM159.90...lepas less 70% lebih kurang dalam RM47.97 lar...eh! saya beli pulak...husband saya belikan, tq soo much abang n iluve u always....hehe. Ok lah...layan jer pict.2 nie..


ku jatuh cinta pandang pertama... :)

nie kira ada jenama lar yek??

tak sabar nak melaram ngan handbag nih!!


side yang buat saya suker sangat ngan bag nie

jangan pandang belakang ...handbag, ngeh3

back side yang simple


nie yang buat aku suker sangat kat handbag nie

rahsia dalaman...

hah..betul lar less 70% tue abg...bole tak cayer lak

apanyer jenama aku tak penah dengar..ker aku yg ketinggalan??...kesian




Photobucket

kalau suka LIKE k... :D

1 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

Dear ell...hehehe...aku tau ko suker kaler neutral kan???...betul handbag nie light brown...aku take pict. kat bawah lampu kalimantang..kahkahkah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...