My stuff, new laptop



Kali nie saya nak add masuk new n3 untuk label My stuff, lepas2 nie setiap kali ada stuff baru untuk saya, saya nak update dalam blog nie supaya setiap memory barang2 nie takkan pernah hilang. Macam tue jugaklah untuk stuf anak anak saya (Danial stuff n Adam stuff), saya akan cuba masukkan n3 untuk stuff diorang nie walau sekecil2  barang pun semata2 nak kekalkan memory nie untuk tatapan diorang bila dah pandai membaca nanti :) Mesti seronokkan?? untuk ayahnyer pulak pun sama jugak, ibu nak simpan kenangan kita sefamily dalam blog yang ibu saaaayang sangat nih!! hihihi...Bukan nak menunjuk2 ataupun dah tak ada kerja sangat ker shiela nie...cuma untuk kenang-kenangan nanti :)...nama pun blog peribadi.


K lah, stuff of the year yang saya baru beli...eh!..abang saya belikan tuk saya 2 bulan leaps adalah sebuah laptop, jenama "Acer". Punyalah saya nakkan sangat laptop nie sejak dari zaman anak dara lagi...rupa2 nyer bila dah kawin...dah duk rumah barulah dapat. Saya nie memang suka sangat dok menaip tak benti2. Alahmdulillah, tak pernah sangka, masa dulu2 time kerja ada duit gaji sendiri pun saya tak mampu nak beli laptop nie...kesian kan?? tapi oleh kerana suami yang sangat saya sayangi nie, telah bermurah hati nak belikan tuk saya...punyalah baik hati suami....terima kasih yang tak terhingga tuk abang, jasamu tetap kukenang :)


Kerana laptop nie jugaklah, dapatlah saya mencipta blog yang tak seberapa nie "Shiela latif - Mama Danny & Adam".....


nielah dia stuff kesayangan ku, plastik cover tue pun tak tanggal lagi, sayang nyer pasal...mouse ngan pad tue jer yg saya mampu beli sendiri...hihi

akan kusimpan dan kuguna dgn baik sampai bila2 pun... tq abg :)

P/S : lepas nie bolehlah aku carik duit cara online...hukhuk




Photobucket

kalau suka LIKE k... :D

0 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...