~ NAK PEMES dgn DIGI ~



Kelik siniiii..... :)


Salam kawan2,

Sebenarnyer n3 " Nak Pemes dgn DIGI " nie dah terlambat sesangat saya update kan dalam blog nie....masa malam bila ntah saya tengah syok mengadap blog nie...ada pulak eklan DIGI keluar ajak joint jadi pemes ngan DIGI nie. Say pon joint lar sesuka hati...tapi tak follow betul2 kontest nie...kan dah rugi...hihi



Petang nie baru lar belek2 email n ada lah dapat email dari DIGI, bukak2 diorang dah approve kan gambar saya n the kidz nie...tapi yang lambatnyer, masa untuk mintak tolong kawan vote gambar nie cuma tinggal hari nie ngan besok jer...coz 24th April dah due date dia....sedey...huhu...setakat nie views pon 7+++ jek!!...adeiii...



Tapi tak kisah lah...yang penting gambar nie leh jadi kenangan saya ngan anak2....comeii tak...huhuhu...nak buat pict profile kat FB  lah....best jugak kan...?? kenangan lagi..... :-)



K lah...pada kawan2 yang ada terbaca n3 nie....n sudi lak nak vote boleh lah vote kat link nie k...



Ataupun kelik terus dekat2 gambar yang happening kat atas tue....tak nak vote pon takper....kita sesama tengok lar gambar yellow nie....nak merasa pemes kat blog sendiri pon ok gak....hikhikhik....(sebenarnyer sedeyyy dah nie....ngeee)






Photobucket

kalau suka LIKE k... :D

2 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

qellissa berkata... Reply To This Comment

da vote 4 u dear!!!!!tu lah awat lambat post....hihihihi..I pon nk tumpang glemer gak ngan dg...huhuhu

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

thanks dear...sedey nie...ingat memula takdapat sebab email dia masuk kat spam...so tak check ler...kita pon tak pakai digi...tp digi mmg baik lar ek...dia bagi jugak can kat kita....tp tuelah dia...dah kita tak pakai dia...tue lah rezeki tak mariiii...hihihi...apa2 pon enjoy ngan pict nie..huhu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...