~ Perwira Kesatriamu ~


Ottomen..perwira kesatria mu jua...bukan milikku
Kali nie nak masukkan n3 stuff Danial yang entah keberapa kalinyer…n3 yang berkonsepkan “stuff” nie memang ibu wajibkan untuk masuk dalam blog kesayangan ibu and takder seorang umat manusia pun yang boleh mempersoalkan relevannyer keberadaannyer konsep “stuff family shiela dan latif” nie kat atas muka page blog kesayangan ibu nie…(sambil nyanyi lagi no one..no one..no oneeee) hihihi..


Hah!! semput lak ibu…huh!

 
Sungguh relevan sekali konsep nie sebabnyer, bila Danial dah besar and dah boleh mebaca nanti mesti Danial suker nak baca blog ibu nie kan???…dan sukati ibulah nak update pasal story apa pun kat dalam blog nie kan…yang penting nyer ayah dah approvekan segala apa yang ibu nak update kat dalam blog nie…kerana ibu anggap semua “stuff” nie sangat manis sekali untuk kita sekeluarga kenangkan :)



Jadi, bersempena dengan itu…ibu tak nak buang masa lagi…inilah dia stuff Danial lagi..dan lagi..dan lagi…yang terbaru sekali, tetapi brand yang dah naik jemu ibu mengadapnyer adalah “Ottomen”…datang menyerang lagi……hiap..haik…hiaakkk……..



Betapa gembiranya engko nak mendapatkan toy nie kerana besarnyer “Ottomen” kali nie…adalah lebih kurang ½ daripada adik awak Adam…jadi bila besar, timbullah kepuasan di hati Danial nak melanyak “Ottomen” nie seumpama pertarungan di antara “Ottomen” dan raksasa yang sentiasa wujud kat dalam cerita “Ottomen” tue…paling latest skang nie kat “CERIA” saluran Astro 611 adalah “Ottomen Kosmos”…(iklan melintas sekejap)




Itupun Danial boleh hafal…tapi ibu pun suker jugak sekali sekala melayan cerita tue kat dalam TV…hehehe…..jadi, Danial layan jer lah pict. awak bersama “perwira kesatria” kesayangan awak nie k......



terdampar kau di sana....

dah start.....

mulanyer pertempuran di antara raksasa dunia dengan ottomen kosmos...

peluk..jangan tak peluk..

last candid....




 

kalau suka LIKE k... :D

0 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...