~ Saya Mahu Blog Saya Di Jelajah oleh Ben Ashaari ~



Syarat pertama : Kena letak HEADER......
KATEGORI : JELAJAH BLOG IBU

Bersempena dengan pembukaan semula program Jelajah Blog Ibu2 oleh Encik BEN nie saya sebagai seorang ibu yang ada blog nie nak lah jugak joint program Encik BEN nie...kira nak tumpang gelemer Encik BEN sikit2 bolehlah yer...lagi pon saya nie takleh tehen tengok link blog Encik BEN yang ada kat blog saya sentiasa menjelajah bloh ibu2 lain...teringin jugak nak dijelajah...boleh yer Encik BEN?...ngeeeee

Syarat yang kedua : Nama samaran saya Shiela...kalau nama penuh tue Zasillah Binti Ariffin...tapi special untuk blog keluarga nie nama samaran saya telah saya tukar kepada Shiela Latif sebagai tanda kasih sayang saya pada suami yang bernama Latif...boleh gitu??...huhuhu...dan nama blog nie saya namakan dengan "ShielaLatif ~ Mama Danny & Adam" tanda kasih pada anak2 pulak.....

Latar belakang terjadinyer blog nie semata2 kerana saya boring duduk kat rumah tak buat apa2...semenjak saya benti dari kerja lebih kurang setahun, masa mengandungkan anak kedua. Tapi saya baru jer start blogging nie pada bulan Feb'2010...masa tue saya ada FB jer..then saya ada terlihat lah sorang kawan saya nie ELLlifeofladyell ada blog (blog dia pon sudah dijelajah oleh En. BEN)...bila tengok blog dia..saya pon teringin nak buat jugak...Tapi tujuan sebenar2nyer saya buat blog nie hanyalah semata2 untuk kedua dua cahaya mata saya Muhammad Danial Yusof dan Muhammad Adam Danish. Saya nak abadikan semua kenangan anak-anak saya kat dalam blog nie tak kira lah dari segi apa pon...supaya bila diorang dah boleh membaca nanti diorang boleh tengok n baca segala kesah2 hal mereka masa diorang kecik2 dulu...selain tue adalah jugak sikit2 saya postkan en3 tentang hal isu semasa kat Malaysia sekarang nie, yang menandakan saya nie boleh dikira sebagai rakyat yang prihatin jugaklah...eccehhh. Dan saya dapat tau kes jelajah mejelajah nie dari kawan saya tue lah Puan ELLlifeofladyell.



Oklah Encik BEN..nak tulis banyak2 tak tau apa lagi nak cakap...mintak Encik BEN tolong lah komen...komen jek tak payah selindung2 kalau ada yang tak kena dalam blog saya nie k....saya tunguuuuuuuu.




Photobucket

kalau suka LIKE k... :D

7 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

larra berkata... Reply To This Comment

sabar menunggu untuk diterjah yek..same2 ler kite kt listing en ben10 hitu yek

~ Lady ell ~ berkata... Reply To This Comment

selamt dijelajah..:)

waaahh..up gak nama aku kat sini ya..:P

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

Larra ~ yer..sama2lah kita...tp larra dah lepas...shiela lom lagi...hikhikhik...camner lar kena komen nie yek?..neves neves

Ell ~ up lah nam ko...ko kan mentor aku...jasamu dikenang beb :)

Azrul Hisham berkata... Reply To This Comment

salam ziarah dari blog ben :)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

Azrul ~ salam ziarah...tima kasih sudi leave komen kat sini yer :)

areen_ae berkata... Reply To This Comment

wahhhhhh! sy pun nk gak la kalo camni....penulis blog terkenal jelajah blog kte!!!smoga sukses ye kak shiela!!!

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@areen_ae alololo...nie dah lama lar ik...ntah en ben buat lagi ker tak...cuba check ngan dia dulu dik...=))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...