Stuff danial lagik!!..

Kali nie jalan Danial tak dapat banyak mainan..sebabnyer??...Danial dah banyak mainan..tapi ibu kesian tengok muker Danial bila mintak "Ottomen" ayah tak layan...kihkihkih...walaupun ibu tak suker ayah manjakan Danial, tapi ibu tetap sayu bila Danial mintak2 apa2 tapi tak dapat..



Muka Danial yang comel tue nampak sayuuuu sangat...tak sampai hati ibu nak tengok lelama...nanti takut ibu yang duk melayan kehendak awak yang kekadang tue tak terlayan...



K lah, kali nie nyer trip Danial cuma dapat stuff2 nie jer k...lain kali, doakan ayah dilimpahi dengan rezeki yang lebih lagi..nanti bolehlar ibu lak melayan kehendak awak yang tertunai tue k...luve u..mmuaahh..sayang dier.. :)


nielah dia colour fan yang ajaib tue..1st stuff pada ari tue..jaga bebaik yer (tak yakin nih!!)


pemenang tempat kedua ngeh3...stoking "Ottomen"..ayah beli 2 kaler itam n biru..yg itam tue Danial dah pakai pun lepas beli...hampeh!! tak nyabor..betuahnyer anak ibu nie.. :)


nielah dia muker sayu Danial yang ibu tak tahan nak tengok tuh!! huhu sobsobsob..dapat pegang kertas stoking "ottomen" pun kira jadiklah kan.."Ottomen" jugaaakkk.. :( "moksu, belikan nial "Ottomen" nie...sian Nial"


buku nie special sikit.."Construct & Play" k...Danial belajar construct keta kertas nie ngan ayah k..
macam2 adaaaa...


ibu nak kaler biru cair tue satu...


cantiknyer keta dia...cepat sikit construct yer..


selamat berjayer...luve u sayang..


kalau suka LIKE k... :D

0 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...