~ Virus TAG!! Budok Alya bagi ~







Saya telah di TAG!! oleh budok ALYA

(rasanya dia ini seperti ingin membalas dendam terhadap saya setelah berjaya di TAG!! Oleh saya sebelom ini…saya terima sahaja)

Maaf ya translation sepertinya didalam bahasa Indonesia ya!!...jangan marah donggg!! Ngeh3!!!



about ideal guy? = tentang cowok yang ideal?






1. How tall should he be? = Berapa tinggi dia harus?

Lebih tinggi dari saya lar baru ok kot…..kalau saya lebih tinggi pon ok gak…murah rezeki kata org tetua :)





2. What hair colour should he have? 2. = Apa warna rambut yang harus ia miliki?

Kaler itam lar yang paling menawan kan..kan..kan…..




3. What kind of personality should he have? = Kepribadian macam apa yang harus ia miliki?

Bertanggung jawab..baik..tak gataii2..sayang keluarga..hormat org tua..tak kedekuttt huhu…cakap lembut2..memanjakan diriku..ahaksss...dan banyak lagi just tulis yg nie cukop k…




4. Older or younger? = Tua atau muda?

Tua 3~4 taon kira ok lar tue…




5. What film actor should he most be like? = Apa pelakon filem harus dia yang paling menjadi seperti?

Takder rupa sesapa pon…dialah satu2nyer..takder yg sama dengannyer…ngeh3!! (translation tue nampaknyer macam mengarot sikit…sila abaikan yer)




6. What singer should he most be like? = Apa yang harus dia penyanyi yang paling menjadi seperti?

Hmmmm…macam siapa ek?? letak macam penyanyi idolku kira ok jugak kan??...bagi sama macam Jamal Abdillah lar..suara yang macho!! (translation yang nie pon sila abaikan yek)




7. Do they need to cook? = Adakah mereka harus memasak?

Kira kredit lar kalau dia pandai masak…selalu dapat rasa air tangan husband…hehehe




8. What is his best body part? = Apa yang merupakan bahagian tubuh yang terbaik?

Ini mmg jawapan yang sangat ikhlas dari si isteri pada suaminye yer…kat perot (suker pelok2...kui3!!), kat muka (sejuk mataku mandang..betoolll), kat dade (ada bulu dade..ngeh3!!)…




9. What car should he drive? = Mobil apa yang harus ia memandu?

Tak kesah lar…yg penting ado…huhu






10. What one thing completely turns you on? = Apa satu hal yang benar-benar membuat anda tertarik?

Tutor kata yang berlemah lembut bila bercakap dengan isteri…….anak2 dan orang tua :)




11. Who was the guy on your mind when you were doing this survey? = Siapa cowok di fikiran anda apabila anda melakukan survey ini?

Dari atas lagi dah tau semestinya dia suami ku yg tersayang




12. Tag 6 people to do this survey too. = Tag 6 orang untuk melakukan kajian ini juga.

Kepada kawan2 yang di TAG!! Nie jangan marah dan boring yer…virus TAG!! Nie mmg tak henti2 menyerang…sabar jer lah, kerana sabar itu separuh dari iman anda!!....ngeh3!!




~ ELL ~ (kena lagi...hihiiii)

~ QELISSA ~ (kena lagi jugak...hihiiiii)

~ NADDY ~ (nie mmg nak kena balas..huhuuuu)

~ SWEETFOREST ~ (yg nie mmg sengaja nak kena...ngeee)

~ YUKA-LUV ~ (nak tengok jawapan sis Yuka..bleh? hihii)

~ AIN mamadanishsarah ~ (sajer nak kacau dia...ngeh3!!)












Photobucket


kalau suka LIKE k... :D

8 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

qellissa berkata... Reply To This Comment

erkkkk.kena lagi..adesssshhhhh...xpe nt kita kenakan dia pulak

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

hikhikhik....

aLyA_syGS berkata... Reply To This Comment

hihi...tahniah kerana suda didera...hihihihihi

SwEetForEst berkata... Reply To This Comment

ehehe..ouh..sis nk kne kn sweet yer..xpe2..siap la sis nanti..hehehe..

pape pon tengkiu sebab ingat sweet..syg sis sgt5..hehehe..

^____^

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

ok...jawab jangan tak jawab.. :)

~ Lady ell ~ berkata... Reply To This Comment

hai...dh mmg nasib aku jadik kawan ko.apa nk buat..:P

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

ok...kira sudilah nak menjawab nie kan...dah jawab nanti jgn luper inform aku k ngeh3!!

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

udzielam pozyczki
pożyczki bez bik
http://pozyczkibezbik24.biz.pl
kredyt bez bik
dowiedz się więcej
pożyczki pozabankowe o zatrudnieniu forum
wyświetl witrynę

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...