~ Virus TAG!! lagiii.. ~



Salam,



Kali nie Shiela nak update n3 pasal tag yang telah dikenakan oleh adik naddy yang comei. Tak pasal2 kena tag ngan naddy nie adeiiii…tapi sis akan jawab tag nie dengan senang atinyer…ikhlas, sebabnyer nanti adalah n3 br kat blog sis nie k :-)




Ok memula Shiela kena ~



1. Go to your photo files, select the 8th photo folder.
Folder yang ke 8 dalam picture folder Shiela ialah : jalan jalan hujung minggu




2. Select the 8th photo in that folder.

Kira pulak 1 sampai 8 { 1 2 3 4 5 6 7 8 } then inilah dia pict yg ke lapan tue


 



3. Post that photo along with the story behind it.
Story behind of this picture, apa story dia eh??...haa..nie lah dia suami Shiela yang sangat2 tercinta sedang menyantap kat Food Court Jusco Tebrau…semua ok jek! Makan ok, air pon ok….tapi yang tak best nyer dalam picture nie, masa husband tengah sedap2 menyantap tue ada pulak cleaner yang datang bersihkan meja makan. Takder hal lar dia dtg bersih2kan meja makan tue semua…bagus, sebab senang orang lain nak makan kan, meja dah siap2 bersih….tapi yang tak bestnyer, dia leh letak troli sampah sisa makanan tue dekat2 ngan husband Shiela yang sedang berselera menyantap tue….geram pon ada gak!!…sian husband I nak makan leh terbantut2 tumbesarannyer. Adeiii…apa2 hal pon dah lama dimaafkan cleaner nie tadi. Yang penting husband tetap kenyang..hihihi :-)






4. Then challenge 8 blogging friend to do the same.

Jadi pemenang untuk 8 orang lagi yang bakal terkena virus tag2 nie jatuh kepada…jeng jeng jeng…












Oklah…semua dah lengkap kan…Jadi pada sesapa jer yang telah di tag nie sila lah ambik virus nie bawak balik n sebarkan lah pada kengkawan yang lain k…jangan marahhh..Anda telah di TAG!!..ngeeeee…





Photobucket

kalau suka LIKE k... :D

10 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

NARDtheNERD berkata... Reply To This Comment

thanks akak sbb buat tag ni..heee~
=))

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

Nard ~ sesama jer...kalau ada apa2 tag lagi jgn luper bg kat akak k...dengan happynyer akak buat k :)

qellissa berkata... Reply To This Comment

sian hbby dia, terbantut tumbesaran gara2 dkt ngan sampah..kuikuikui..thanks..nt ai jwb tag nieh..TGGGGUUUUUUUUU...

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

Lissa ~ okeh...i tunggu u nyer TAG lak...hihi..sian kan hubby i...

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Azrai Ahmad Zamri berkata... Reply To This Comment

salam ziarah..
huhu..virus tag ni makin mGganas skrg, pening kepala jg jadinya..byk lg st0k tu..kui3! ;)

nyway thanz sis..InsyaAllah, sy akan siapkn nanti..juz take time sikit la yer..

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

azrai ~ hihi...tak kisah lambat buat pon ok...tp TAG nie awak kena ambik jugak..tak kira, sebab awak dah penah tolak TAG sis yang lepas k...tunggu pict apa yg kuar...ngeh3!!

larra berkata... Reply To This Comment

hhehehe..mama adam n danny..wokey..mak larra selesai kan tugasan ni asap...wokey

Hana Picca berkata... Reply To This Comment

trima kasih hot mama adam dan danny..hehe.. hana gajet siapkan skrg..hihi

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

larra ~ ok yang....thanks nak ambek award nie yer :)

hana ~ ok hana...shiela tunggu yer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...