~ Yeyyy!!..Blog mama dapat Award ~



Salam semua...n3 kali nie Danny yang conduct k, mama takleh handle happy lepas dapat award nie hihihi....yeyyy!!...semalam Blog Mama Danny and Adam nie telah di anugerahkan dengan satu award yang sangat2 mama Danny suker sangat...Anugerah nie telah diserahkan oleh Mama Rizqullah iaitu aunty Maslina....anak aunty, Rizqullah tue kawan baik ngan adik Danny tau iaitu Adam :-)


TQ dear aunty, Danny pon suker ngan Award nie...Danny nampak mama senyum2 sampai kat telinga jer mulot dia bila dapat Award nie...hihihihi...ooopppss..alamak!! jgn cakap ngan mama k..nanti mama marah sebab dah pecahkan rahsia kat org ramai...hukhukhuk...


~ Inilah Award dia tue...Danny suker sangat nih ~

nama award nie best kan??


So, bila dah terima award nie mama Danny dikehendaki memberikan award yang sama nie pada 5 orang yang lain...nie yang mama Danny suker sebab award nie leh kongsi2......sebab ramai jugak kawan2 mama Danny ada blog yang cantik2 nie kira mesra kat mata Danny lar bila Danny tengok...ha..Danny rajin tengok blog kawan2 mama tau...hihi....


~ And Danny nak bagi award nie pada ~


Aunty Qelissa ....(aunty nie ada gaya..ada kelasss gitu, mama suker)

Aunty Ell..(anak aunty Aryan tue geng kita tauu..)

Aunty Larra....(anak aunty Danish tue pon geng kita jugak eh...)

Aunty Hana....(auntyyy, Danny tau aunty Dr..jgn cocok bird Dannyyyy) 

Aunty Naddy..(yang nie single lg..eh'hem2!! leh ngorat??)


K...jadi semua calon2 pemenang award nie ambik lar award nie dengan gembiranya...nanti bila dah upload dalam blog jangan lupa inform kat Danny ngan Adam ngan mama yer...kitorang tuuunnggguuuuu...Happy Ending!!....Peace!!




Photobucket

kalau suka LIKE k... :D

8 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

qellissa berkata... Reply To This Comment

ish mama danny ni, malu aunty tau...blussssshhhhing...thanks 4 the award babe...=)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

Lissa ~ hihi..memang betul pon...ngeee :)

NARDtheNERD berkata... Reply To This Comment

danny~..ckp kat mama nnt aunty ambik okay?..teeheee~..mane tau aunty single ni?..hehehe~

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

Nard ~ lar..dah ada yg punyer ker?? sory lar...nanti cek abang dia marah pulak...ngeeee

Maslina Rosdiana berkata... Reply To This Comment

Hi Shiela,

Blog you mmg nice to see...teringin nak buat 3 column...tapi asyik fail je..you deserve to get this award..Rizqullah pun teringan nak jumpa adik Danny...nanti bila kitaorg turun Singapore ada kesempatan jumpa ya...

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

Lina ~ alamak..malu lar kena puji nie...hihi...ok bila2 ada masa kita jumpe kan diorang k... :)

~ Lady ell ~ berkata... Reply To This Comment

ini ke ghupe award nye..tk de ke yg cantik lagi...danny bagitau kat ibu design award yg lg canggih manggih utk aunty ell ya.wah!demand plak aunty ni ekk.hheeh mekasih lh danny yg bushukkk...:)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

aunty ell.....mama pesan kalau nak award cantik kena reka sendiri lar....nanti aunty ell buat satu shantek2 bg kat mama lak k...hikhikhik...dr Danny :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...