~ Award + TAG + Award = Best!!!! ~



Salam semua…hari nie shiela nak update n3 special Award n TAG dari puan Qelissa gojes….best betol...dapat award then nak tempek banyak kat sidebar tue…huhu…terima kasih qelissa…selalu ingat kat shiela nak bagi award2 yang shantek2 nie…suker jer shiela nak menerimanyer…award aku friendly…..

adeiiiii...ngancem!!!!!

Siap ngan TAG sekali yer...kena jawab!!

1. suka melukis tak?
Suker tapi tak pandai…hihihi

2. bosan bosan suka wat ape?
Tengok TV…tapi itu dulu, skang nie TV telah dikuasai oleh Danny…layan kartun jek :)

3. kenapa siput babi jalan lambat? haha :DD
Sebab dia kena “ngesot”..macam “suster ngesot”…..pernah tengok kan??...lambat kan "suster ngesot" nak sampai??.....

4. cute tak orang yang bagi award nih? hahaha just kidding :)
Cute??.....gorgeuos lagikkkk…i loikkee.... :P

5 orang yang saye nak tag ialah……….

1. Adda ~ mama Syafi...lama dah nak TAG mama Syafi nie..... :)
2. Larra ~ yang nie mak larra aka mak Danish…sweet jek mak Danish nie… :)
3. akufobia ~ ada apa dengan budak fobia nie yer??....dia nie baru jek aku kenal…tapi aku dah fobia ngan dia….rasa nak larikkkk…
4. meniti_senja ~ yang nie pon baru jek kenal…dari blog qelissa lar jugak kenal nie…sebab dia nie friendly….suker kawan ngan org2 friendly nie…. :)
5. Ell(lifeofladyell) ~ yang nie selamanyer friendly…kawan lama aku yang baik sangat masa mula2 aku belajar bat blog nie…dial ah yang banyak membantu…sayang ko ell  :)

OK…yang nie dah settle…kita lompat ker TAG yang seterusnyer…. ~


1.3 Names in your inbox cellphone
Akak Sari – kakak kesayanganku yang kepoh…nyampah gitew…
Atie – adik ipar aku…nak dtg umah katanyer…
Maxis – malas nak tengok…huhu


2. Your main ringtone
Greeting…Sony Ericson nyer lagu jek..huhuh!!


3. What U did at 12 last night?
blogging…sebab tak dapat tengok TV…Danial tengok kartun….sabar jer lah haiiiii….


4. Who was the last person U went out with? Where?
My hubby lar….balik umah mertua…tengok2 diorang sihat ker tak… :)


5. The color of T-shirt you're wearing now?
Orange ….


6.The last thing you did?
Sleeping….


7. 3 of your everyday favourite items?
Lappy…
TV….
My new camera…(everyday…cayalah…aku snap gambar 2 bujang tue…huhu)


8. The color of your bedroom
Blue…..(romantic gitu kan…)


9. How much money in your wallet now?
RM10….(the rest in my husband wallet…ngeh3!!!)


10. Your favourite song?
Currently -justin bieber~ baby (Danial pon suker yer….huhuhu)


11. What will you do next weekend?
Friend weddings…(ramainyer yang nak kawen nie….pening nak pergi mana satu dulu…huaargggghhhh)


12. When was the last time U saw Ur Mum?
Last 2 years….(korang sedekahkan Al-Fatihah untuk Allayarhamah Siti Fatimah Binti Suri yer…)


14. When was the last time you talked to your parents?
Yesterday…..(ayah aku datang umah tengok cucu 2 orang nie ha….. :D )


15. Who is the last person that texted U?
Atie – adik iparku…otw nak dtg umah…. :)


16. Where did U have your dinner last night?
Home made…..(aku masak sendiri lar…hubby nak makan asam pedas ku…. :P )


17. The last suprise you got?
On my birthday……some cash form hubby…. ;P


18. Last thing U borrowed from your friends?
Nothing……


19. Who is ur BF/GF or husband/wife?
~Abd latif~ luve u forever….


20. What do you feel now?
blogging mood


21. Wanna share with who?
no one….


22. Who knows ur secret?
My last sister….(banyak jugak yang dia tau …nak kena jahet molot dia nie…sebagai langkah berjaga2….)


23. They keep ur secret?
Of course!!....(hah!! tuelah dia…tak pasti…baik aku jahet molot nipis dia tue skang jugak….)


24. Are you angry with someone?
No one…..


25. What do you order at McD?
Burger…quarter pounder…


26. The last time you felt so sad?
Last week… :(


27. What is your wish for tomorrow?
Get a healty life for all my family …….


28. Who will U tag next?



Yeayyyy!! Dah siap TAG n Award dari qelissa gojes….nak cakap pada yang kena tag n dapat award yang shantek nie…ambeklah…. :)


~ BLOGWALKING AWARD ~


OPpppppssss!!...sebelom lupa...shiela nak masukkan award nie sekali...BLOGWALKING AWARD....untok mereka2 yang suker blogwalking n kaki blogging....AWARD nie Simiey yang buat dari blog budak nakal......jadi pada sesiapa yang suker blogwalking aku pon suker lar nak meng paskan  award yang ngancem nie pada korang semua yang datang membaca n3 aku nie....jangan lupa ambik yer..... :) ~



Photobucket

kalau suka LIKE k... :D

14 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

qellissa berkata... Reply To This Comment

Alfatihah utk mak u ye babe, laju je u jwb tag ni..sbb th i suka tag u tau..muahahaha...

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

qelissa ~ thanks babe....lain kali tag i lagi k....muahahahah...jangan lupa ambek award blogwalking tue yer... :)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata... Reply To This Comment

tq sis 4 the award....
=)

~ Lady ell ~ berkata... Reply To This Comment

mekasih bagi lagi award.ko mmg ekk sayang kan aku..sbb tu ko tk lupa aku kan..hihihi..nnt kalo lapang aku buat tag eh..

xoxo

+akufobia+ berkata... Reply To This Comment

yeaa.dapat.terima kasih.

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

meniti senja ~ sama2...senang2 buat k :)

ell~ mana aku boleh lupakan ko....buat tau bila ada masa :)

aku fobia ~ sama....ambek semua yang diatas tue k :)

buðak xnakaℓ berkata... Reply To This Comment

thanks sis!!~
selamat hari minggu :p

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

budak nakal ~ kita yang patut thanks ngan dia lah...huhu....terima kasih bagi sis award blogwalking tue yer :)

Azrai Ahmad Zamri berkata... Reply To This Comment

salam ziarah..
huhu, banyaknya award dia..
makin ramai peminat sekarang ;)
hehE..budak f0bia tu mmG ley wat orang f0bia kat dia la..seriau semacam je rasa!

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

azrai ~ ya betul azraiiii......seriau sis ngan budak fobia nie...tp ak gak dai tue ek...sangat2 friendly, huhu...jangan lupa award bogwalking tue ambik yer.. :)

~NURUL~ berkata... Reply To This Comment

suka juga buat blog walking, tapi akhir2 ni agak terbatas sebab internet putus2.. haaa geram kan??

belajar cara buat linkwithin post berkaitan dan thumnails di sini :)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

NURUL ~ memang geram kalu nak blog walk jer line tenet lembab cam siput...huhu...nanti sis gi belaja buat link within tue k...thanks sebab lama dah sis nak belajar buat link tue :)

~NURUL~ berkata... Reply To This Comment

oh dont mention kak. Fiza pon seronok dapat berkongsi.. xnak orang lain rasa macm fiza.. tertunggu orang ajar.. tp orang buat tak layan je.. agaknye kene ulur seringgit dua baru nak ajar.. heheheh ceh cam emo plak kan?.. ok dijemput datang ye.. kalau tak jumpa blog klik kat label dunia blogging

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@~NURUL~ tq yer fiza :) ~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...