~ Background cute ~



Salam semua...hari nie nak report pasal new background jer!! yang penat aku dok mencari..mencari..dan mencari selama beberapa hari nie...kalau korang perasan baper ari nie aku dok sebok menukar layout tiap2 hari.


Hati nak berkenan...tapi tak jugak sangkot2...tetapi hari ini setelah aku berusaha keras mencari background free yang cute miut nie (pada aku lar...yang penting freeeee...huhu)...akhirnyer aku berjumpa jugak....tak kesah lah ada orang lain pakai ker apa ker...yang penting di hati sudah berkenan....


Kiraannyer buat masa nie background ini akan bertapa lama lar kat blog nie....sangat2 sesuai dengan jiwa dan raga suci ku ini...hahaha...pada kawan2 ku yang baik ati...korang suker tak ngan background iniiiiiiii??? (jawab...jangan tak jawab, kang kena pangkong..haha) sila jawab AKU SUKA...hahahah...dengan menggunakan kuasa veto yang ada...korang tiada pilihan...huhu, kena suka sama yer...~




Photobucket


kalau suka LIKE k... :D

7 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

Ezad berkata... Reply To This Comment

Yelah.. suke2 Puan sheila kite... :P

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

ezad~ huhu...terpaksa suker yer... :)

+akufobia+ berkata... Reply To This Comment

suka background.tapi tak suka pinknya.haha.

larra berkata... Reply To This Comment

suke santek tang butterfly tu

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

akufobia~ org lelaki memang lar tak suka ngan pinknyer yer...huhu

larra ~ tuelah shiela pon suker ngan butterfly itew...huhu

Maisarah Khalisah berkata... Reply To This Comment

background akak buat semua cantik . Ni background boleh tempah ke ape ke? sebab ade jugak Mai nengok orang ada background cantik n dia letak designer dengan nama Akak. Sama ngan akak punya dekat bawah selaki tu . Harap akak paham la ape MAi kate ni . hehe

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Maisarah Khalisah background ni mmg akak buat bila orang nak tempah mai...kalau mai nak tempah akak leh buatkan...murah jer :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...