~ Blogshop di kedai Alia haryanie ~



Salam semua...hari nie shiela nak update pasal shopping kat blogshop Alia Haryanie minggu lepas, inilah first time shiela shopping through blogshop, ok gaks ek?? senang jek!! huhu, bank in and barang pon sampaiiiiii...korang kenal tak siapa dia ALIA HARYANIE nie??...kalau tak kenal lagi meh2 ramai2 kelik di sini yer. Blog dia menjual bermacam2 jenis toto, cantek2 and berkualiti. Shiela ada jugak beli satu jenis toto nie Greentex RED...moh ramai2 tengok gambarnyer...~



GREENTEX RED (Price : RM68) jek!! murah kan...jom ramai shopping kat blogshop ALIA HARYANIE :) banyak lagi blankets yang menarik kelbu...



Dah tengok??...jom lah, kita membeli sambil membantu saudari ALIA HARYANIE dengan seikhlas hati yer... :)

p/s : to Yanie, thanks yer barang nie dah sampai 2 hari lepas lagi ...cepat betul servis Yanie... shiela pon suker dengan kualiti toto nie...next time ada rezeki shiela shop shop lagik k :)



Photobucket

kalau suka LIKE k... :D

0 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...