~ Bulan nie birthday ibuuuu ~



Bulan nie ibu seronok sangat sebab bulan May nie bulan hari lahir ibua...seronok2 jugak...syukor jangan di lupa lak...beshnyer birthday kali nie ayah tak bagi hadiah macam biasa...kali nie ayah bagi ibu duit cash....jadi ibu boleh lar shopping bulan nie kan Danial??...kalau selalu jalan tue dapat window shopping jek!!...cehhh...padahal sempat gak nyambar clothing sepasang....terok tol lar ko nie shiela...hikhikhik...


Takper2....nanti ayah gie dinner compony ibu belikan ayah baju k....boleh lar ayah lak bergaya nanti...shiannn abang aku sorang nih...asik mendulukan isteri ngan anak2 jek!!...patotlar aku nie sayang maot kat dia....sikit pon takleh nak berenggang......sayang sampai takleh nak cakap apa bila marah kat dia...hukhukhuk....


Jadi jom layan picture barang yang ibu shopping guna duit yang ayah bagi tue ......nie belanja bukan tak ingat dunia tau...ibu simpan jugaklah duit tue sikit2 untok ayah lak nanti ngan diri sendiri jugak.......shian kat ayah kan??...



seluar nie beli kat ladylike...ngaper tah bila dah umor2 camnie ibu suker ladylike lak...dulu suker ngan esprit...ada lar merasa 2 pasang suar esprit, sampai skang nie masih nampak baru lagi....skang nie pindah ker ladylike lak...oooo sebab ada sale ler....kehkehkeh.....price less sampai 70%...besh!! dari RM109 less sampai RM32.++....kan ker besh tue??...ha besh kan??...besh lar tue...bessshhhh!!...yang paling besh sekali ibu dah boleh pakai size 27 balik....hihihihi



nie lak shirt yang ibu beli kat ladylike gak...suker kaler dia...yang nie takder less....shirt nie baru sampainyer....tue pasal lar takder less...tak besh ar takder less kan. Tapi tok baju nie ibu maapkan....sebab ibu dah berkenan ngan kaler dia....price RM56...size pon nak samakan ngan jeans tadi ibu pakai size S....besh!!



yang nie lak ibu beli kat tempat lain...perfume kecik jek!!...original, bau pon sodap....adeiiii...takleh tahan dari nak membeli sebab dah terpesona ngan bau dia....price dia murah jek sebab nie kira mini perfume...cuma RM45 jek....takder sale!!!...kehkehkeh



 
yang nie lak kira baru betol2 prezen ibu untok tahon nie k....hikhikhik....ibu memang dah lama teringin nak ada sebijik gajet nie...dah lama nak kan sangat nie....baru nie dapat...digital kamera nie beli kat JJ tebrau...apa nama ek Seng Yu ker aper nama kedainyer....bertuah betol ibu beli kamera nie time dia less & nak clear kan stok...normal price RM499....murah kan...normal price jek dah murah, sekali dia less tinggal RM299 daaa....hape lagi, dengan tak membuang masa terus ibu sembat cepat2...konon2 takot tak sempat...kihkihkih.....punyalah gelojoh, burok kelaku...huhuhu...oklah dapat kamera murah pon jadiklah.....jenama Panasonic LUMIX, 8 megapixel, ada video, free memori kad 4 GB, kaler ibu suker itam....boleh view kat mana2 PC ker, TV ker...kira shantekkkk...



Sebenarnya birthday ibu belom sampai masanyer lagi....tapi ibu dah dapat hadiah awal2 lagi...1hb ayah dah bagi...macam biasa...ayah memang tak tunggu hari jadi ibu 7hb, lambat sangat...sebenarnyer ibu pon tak sabau...huhu...jadi tanpa membuang masa ibu sudah pon mendapatkan hadiah ibu ...nanti tiba hari 7hb ibu melopongggg...hukhukhuk



Photobucket

kalau suka LIKE k... :D

4 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

~ Lady ell ~ berkata... Reply To This Comment

jeles nye ko pakai suar size 27...ni yg rasa nak dengki nih.:D

hamboi..bnyk nye adiah...tang gajet tu mmg murah giler..abislh pasni segala aksi2 ko snap ekk.blogger tegar katanyer..:)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

tq tq tq my fren untu size 27 tue....kahkahkah...gajet tue memang khas aku nak snap gambar2 untok blog nie...siap laki aku cakap apa "wah! ibu dah beli kamera nie khas untok blog dia lar tue...orang ada blog...kita apa ada"....aku balas balik "orang ada blog baru cool, takda blog tak cool ler bangggg....ngeh3!!"

qellissa berkata... Reply To This Comment

kuikuikui..bestnya shopping babe...nak jugak shopping lah!!!! kamera itew sungguh murah!leh lah snap pic adam n mama byk2 pasni..=)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

hihihi...lissa shopping tempat lagi besh2!! masa tue sale kat JJ....memang lepas nie nak snap picture diorang banyak2..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...