~ Danial and new toys ~



Salam semua...hari nie ibu nak update toys Danial sekaligus dengan rambot baru Danial...Danial dah potong rambot ngan ayah ari tue....tak taulah nak cakap??..makin ensem ker..makin tut tut...huhu...jom tengok gambar Danial yer sayang... ~

hah...inilah rambot Danial yang terbaru...bersamaan dengan toys ottomen yang terbaru ottomen "Gamu & Kosmos"



nie pulak pandangan belakang...sedang melantak eskrim tropicana...sedap!!

 
yang nie IRON MAN kat KFC...Danial memang selalu pow toys kat KFC dengan ayah dia......ayah?? kesiannnnnnnn.....ngeh3!!...nampak tak rambot Danial tak abis potong??...huhu


yang nie ayah kena pow kat JJ Taman U...tujuan memula ibu nak makan Mc D jer........ehh!! lalu pulak kat tempat toys.....ayah lagi??....kesiaaaannnnnn.....hikhikhik...............tapi yang beshnyer game nie pon ibu boleh tompang sekaki yer...


Yang kat bawah nie pulak candid picture Adam yang ibu ambik masa Adam tengah sebok buat kerja-kerja kat rumah...adeiiiii...susah gak jadi mammarazzi nie yer??...kena lentok sana, kena lentok sini, nasib baik Adam bagi kerjasama yang penoh dedikasinyer kat ibu...jadi proses mammarazzi nie dapatlah berjalan dengan lancar sekali yer....meh tengok gambar Adam nie yer sayang... :)



 
Aaaadammmmm....nak lumba lari ker??... :)



 
tengah rilex yer??....



 
nie nak belajar dudok pulak....


 
nie dah penat dudok...dok bertenggek lak kat ibu....



 
yang nie lak candid masa kat rumah atok, Adam dah penat terus tidor...panassss





Photobucket

kalau suka LIKE k... :D

4 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

Long Haffiz Long Hassan berkata... Reply To This Comment

ahakz..comel tu baby tu..cam saya..opss..

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

hihi...ada sikit comel2 macam awak yer...mintak2 bila dah besar nanti dia jadi budak pandai, belajar tinggi macam awak jugak... :)

qellissa berkata... Reply To This Comment

alolo geram lah shiela tgk baby u tido...

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

alolo....ibu dia nie pon geram gak tengok...hihi..dia tengah sleep ngan ayah dia masa tue..dua2 comel ...hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...