~ Dapat Award lagiiiii....ngancemmm ~



Salam semua…ari nie update pasal award lagiiiiii….banyak tol shiela dapat award semenjak dua menjak nie….suker sangat kali nie sweet larra bagi award yang……adeiiii…yang….adeiiiiiiiii…..yang malu eden nak ambek nie hah……huhuhuhu….tak ambek rugi…kang ambek malu lak nak ngaku diri rajin memasak…kahkahkah….

Kiranya shiela nie bukanlah rajin sangat memasaknya…tapi kalau masak tue husband tambah 2 kali nasik dalam pinggan….hikhikhik…..tapi!!!.... shiela dengan muka selambanyer akan menerima award Pro Memasak nie yang disertakan dengan apron yang ngancemmmmm dengan bangganyer tanpa ada segan di muka…..

Jeng jeng jeng….. ~



Tapi sebelom tue kenalah jawab tag nie dulu yer…baru sah penerimaan award nie….

3 jenis lauk pauk yang suka dimakan..

~ Ketam masak sambal ku (aku suker)

~ Ikan kembong masak sambal ku (husband suker)

~ Lala masak sambal ku (ibu mertuaku suker sampai ngigau2…hakhakhak)



3 jenis pencuci mulut yang paling best yang penah buat
Erkkkk…tak penah buat….tapi suka makan…ngeh3!!

~ aiskrim vanilla

~ puding

~ koktail (dalam koktail tue macam2 adaaa)


3 jenis biskut time raya
Kalau yang nie memang dah jadi kerja tetiap tahon

~ Kuih Cornflakes (Husband suker)

~ Kuih kacang Mazola (Danila suker)

~ Kuih Tart Nanas Gulong (husband suker)



Jadi Award ngancemmm nie mesti di bagi-bagi pada 3 orang kawan lagi...
Shiela bagi pada diorang nie yek!! Ambek jangan tak ambek rugiii…rezeki jangan di tolak….apron ngancemmmm nanti tak dapat…ngeh3!!!
.

.

.

.






Wokeyyyy…dah jawab n dah pon menyerahkan award nie pada yang selayaknyer…ambek jangan tak ambek…ambek jangan tak ambek….




Photobucket

kalau suka LIKE k... :D

4 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

larra berkata... Reply To This Comment

santek kan award nih..??

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

larra ~ shantek sangat2...tue pasal suker jek nak ambek...dengan bangganyer lak tue..huhu...tq bagi award nie yer :)

qellissa berkata... Reply To This Comment

alolo dear, rasa cam x layak jek dpt award nih...coz I x pro memasak..huhuhu...malu!!!

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

Qelissa ~ dear, tak kesah lar tue....makan pro tak??...kalau pro makan kena jugak ambek award nie...hihihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...