~ Encik BEN datang dahhhh...award sekali ~



Salam semua….sebenarnyer shiela nak postkan n3 nie dari semalam lagi…tapi tak sempat2..line berukband nie mula buat hal lagi…sakit tol ati nie, sabor jerlah…sian blogger lain datang sini n follow belom dapat jengok lagi blog diorang…mintak maaf yer, bukan sengaja…nie semua sebab line berukband. Ok lah…shiela nak story pasal jelajah encik BEN nie ke blog shiela….rupanya dia dah datang dengan lenggang lenggoknyer ke blog shiela nie…n dia dah pon bagi komen…so jom ramai2 kita tengok komen dia untok blog shiela nie k ~




kelik kat situuuu



Nampak tak?? kalau tak nampak leh ler kelik direct di situ yer :) .....terima kasih yer encik BEN sudi komen…tapi sikit sangatler…hihihi…demand lak haku nih...... kira oklah encik BEN nak bagi komen tue…shiela terima jer yer……oklah jelajah encik BEN dah abis...skang nie nak masokkan pulak n3 award2 yang telah diberikan oleh geng2 blogger shiela...



Memandangkan line tenet yang terhad skang nie terpaksalah shiela update 3 n3 dalam 1 n3....mintak maap yer tak dapat buat secara exclusive atas sebab2 yang sudah diketahui tadi. Terima kasihlah kengkawan sudi nak bagi award kat blog nie yer...eden kalau orang bagi, eden ambek jek...suker jek nak receive2 award nie...thanks to "susue" and "elllifeofladyell" .... jom reramai tengok award2 nyer ~

yang nie susue bagi...thanks yer dik...nanti kalau ada award lagi sis pass kat awak lak...eh!! direct lar ambek award kat bawah nie k....ada dah khas untok susue nie k...hukhukhuk
.
.
.
.
.
.
okey...yang nie award dari elllifeofladyell....sweet jek award nie kan?? sama dengan orang yang bagi award nie...kalau korang sumer nak tau dulu masa kat sekolah ell nie antara aweks2 yang cun n ada natural beauty inside of her face tau...cewahhh!! tue pasal dia cepat jek kawen...abang takot ell dikebas orang...jangan mara ell :-)
k award nie ada TAG nak kena jawab....tag nyer.....


~ 10 perkara yang membuatkan anda happy :-) ~

~ Anak2...Muhammad Danial Yusof & Muhammad Adam danish
~ Suami Abd Latif
~ Ibu bapa
~ Adik beradik
~ Shopping
~ Dapat hadiah dari suami
~ Beri hadiah untok suami
~ Dapat kawan2 baru yang understanding and sporting
(jangan ada jelez2...hukhukhuk)
~ Dapat makan kat luar...ngeh3!!
~ Dapat spend time ngan husband n anak2....


~ ......award nie shiela nak bagi padaaaaaa...... ~


pada semua yang datang n menjengah n3 khas nie k...sebabnyer khas kerana ada encik BEN di sini...kehkehkeh...ambek lar...jangan malu2 yer...sila2..tambah lauk..tambah lauk...





Photobucket

kalau suka LIKE k... :D

6 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

qellissa berkata... Reply To This Comment

congrats babe..asik dpt award je blog dia..hihihi

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

tq..tq.. jgn luper ambik award nie k.... memang nak bagi kat u pon....ambek tauu :)

Ain berkata... Reply To This Comment

tahniah dapat kunjungan ben....

memang sakit hati kalau line tenet buat hal.....

hancuss mood kita nak berblog kan...

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

ain~..tuelah rasa macam tak kena takleh nak blogwalking kat blog member2...

banyak post n3 baru tapi tak dapat nak tengok sangat....huhu

~ Lady ell ~ berkata... Reply To This Comment

aww...tersipu2 i malu u..ahakss...beb ko ni tk abis2 nak 'up' aku neyh.biasa2 jelah beb..hey thnks amik award ni n buat tag skali ya.famly mmg no one kan..:)

~ Lady ell ~ berkata... Reply To This Comment

eh,lupa nk cakap..aku mmg dh tau blog ko cik ben tu dh jelajah..tahniah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...