~ I am Happy...kena TAG ngan sweet Larra ~



Malam semua....ari nie Shiela buat n3 nie memalam buta..eh!! pepagi buta......baru balik dari jenjalan...penat nie...tapi besh!! huhuhu...gi mana lagi????....Jusco Tebrau jer lah...tak der tempat lain  lagi ker nak pergi nie weiii???...itulah tempat ko jalan balik2....huhuhuhu..nak buat cam maner...asal kan jalan, pastue heppy2...oklah tue...



Ok, ari nie Shiela nak buat TAG dari sweet Larra...dia bagi TAG I AM HAPPY...memang tengah happy sesangat lah nie...kena tol ngan mood dia...Adam lak dah tidor jadik bolehlah ibu melayan n3 nie dengan sonang atinyer ahhaiiii...ok...nie gambar TAG nyer ~





Soklan2 nyer ~

1~ Adakah anda happy skang ??
* Skang nie memang Shiela tengah heppy sesangat :D


2~ Kenapa anda happy??
* Heppy sebab baru balik dari jenjalan :D


3~ Apa yang membuatkan anda happy??
* Duit cash ( hihi..sama lak ngan sweet larra...huhu) :P
* Kasih sayang dari family (huhu...bukan tiru tau larra...) :P
* Dapat jenjalan tak kisah lah gi mana pon...gi kedai mamak layan roti canai pon shanteeekkkk... :D


4~ Pernahkah anda menerima TAG??
* Weiiihhh...banyak kali..nie pon tak tau yang keberapa dah...aku suker jer layan...ngeh3!! :P


5~ Nyatakan warna yang anda suker??
* Kuning
* Putih
* Biru
* Coklat


6~ Berikan kepada 6 orang yg kamu mahu tag.sila beritahu kepada orang yang kamu tag supaya dapat respon(nak lebih pun boleh kurang pun boleh)

Calon2 nyer ~

Bagi kat diorang nie jerlah k :P
* Qelissa
* Nard
* Hana



7~ Nyatakan sifat orang yg anda tag..nak tulis panjang berjela pun takpa..asalkan anda happy..

Shiela suker ngan Qelissa nie sebab dia gojes...shiela memang suker ngan org yang gojes2 + ada gaya nie...tak kesahlah kan...yang penting aku suker...nak buat camner...lagi orang tue bergaya lagi aku suker..there's no jelez2 k...tapi yang Shiela jelez ngan  dia nie bila tengok dia blogshop handbag branded COACH tue kan....takleh teheeeennnn ini mater....sakit toi mater nie bila tengok koleksi handbag dia....tue pasal Shiela suker...gaya...gaya...gaya.... :P


Budak Nard nie shiela suker nak TAG dia sebab dia dah penah TAG shiela dulu sekali....dia nie cute, manja, bibir seksi u...suker posing2 manja...kalau org tengok diorang kater gedikz...dia sendiri pon cakap dia tu gedikz??...tak kesah lar dik...sis suker jer tengok ko punya posing maooottt tue.....apa orang kater tue...aaaa hah!! fotogedikz?? e'eh...salah...fotogenikz...huhu.....jangan marah...ambek lar TAG nie yer... :P


Hana nie pon Shiela suker nak TAG sebab dia nie seorang low profile...kalau baca n3 dia semuanyer penuh dengan kata2 cam puisi ker apa yek?? tak tau nak explain camner ..tapi shiela memang suker baca semua n3 dia...penoh dengan pengajaran dan mendalam gitu...kena selammmmm baru leh rasa itu feel...seorang DR...sungguh2 tak sangka sebab orgnyer kecik2 jek!! tapi status kerja nyer sangat2 mencabar dan mulia...caiyok2 DR Hana...i support u always... :P



8~ ni soklan cepu emas ini..adakah anda happy dengan apa yg anda ada?
* Sudah semestinya YA...YES...shiela bersyukor sangat kehadrat ilahi dengan segala2 suker ker, duka ker...semuanyer lumrah hidop sebagai insan nyer kat atas muka bumi nie...sentiasa ingat bersyukor tue perkara yang amat2 penting supaya kita nie taklah mudah lupa diri bila kita happy....... :)







Photobucket

kalau suka LIKE k... :D

4 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

~ Lady ell ~ berkata... Reply To This Comment

kekadang kwn alammaya ni lg menyenangkan dr kawan yg duk trcongok depan mata..mcmmana pun semua pun boleh buat kawan kan..

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

betul tue ell.... :)

qellissa berkata... Reply To This Comment

erk, kena tag lagi ke babe??adesssshh..tersipu2 malu ai! nanti ai jwb tag mu itew ye laling..mmmuahahaha

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

aiyakkk laling...i memang suker nak TAG u....hihihi...tq nak jugak ambek i tungguuu.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...