~ Interesting TAG by Qelissa ~

TAG oleh Qelissa ~


Rules

It’s harder than it’s looks….

Copy to your own notes….

Erase my answers…..

Enter yours and tag twenty (20) people…..

Use the first letter of your name to answer each of the following questions……

They have to be real…..

Nothing made up….

If the person before u had the same first initial, u must use different answers…..

You cannot use any word twice…..

You can’t use your name for the boy/girl name question…..



Kredit goes to google :-)


~ What is your name ~ Shiela

~ A four letter word ~ Some

~ A boy’s name ~ Syahir

~ A girl’s name ~ Syaina

~ An Occupation ~ Suri rumahtangga sepenuh masa ( hahahaha…dia tak kater fix answer dalam bahasa Inggeris kan??...hukhukhuk)

~ A clour ~ Silver

~ Something u wear ~ Sports trousers (nike)

~ A food ~ Sateeeeee….. (sedap yo!!!!!)

~ Something found in the bathroom ~ Soap (LUX)

~ A place ~ South Malaysia (JB larrr…)

~ A reason for being late ~ Sorryyyy bangggg…make up jap tadi…hihihi (kahkahkah…husband lah boss aku skang nie)

~ Something u shout ~ Soooooo boring!!!…..(boleh lar tu kan???)

~ A movie title ~ Sayang salmah…. (boleh lahhhhhh)

~ Something u drink ~ Soda ais…..(perghhhhh!!)

~ A musical group ~ Spoon….(hukhukhuk)

~ An animal ~ Swan

~ A street name ~ Sentosa Street (nama jalan kat taman2 perumahan boleh kan???)

~ A type of car ~ Saga ……(proton Saga)



Then tag to 20 people

~ Ell
~ Yon
Tak cukup 20 pon boleh kan?? adeiiii...aku tak tau nak TAG saper lagik...


Ok…aku dah lepas…korang lak jawab TAG maot nie…aku tak pedulik…korang kena jawab TAG nie sama cam aku kena jawab cam nak pocah kepala nie hah…..adeiiiii…lepas seksa TAG yang paling interesting sekali yang aku penah jumpa….jawab yer kawan2….



Photobucket

kalau suka LIKE k... :D

3 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

Hana Picca berkata... Reply To This Comment

alamak? kena tag? lari!!! hehehe..thanx eh shila.. nnti hana wat ye..tunggu..

~ Lady ell ~ berkata... Reply To This Comment

beb,aku dah penah buat tag ni zaman dulu...ahakss,mcm lama na.nnt aku bg link kat n3 ya..:)

mekasih mengingati aku..:)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

hana~ hahaha..lari pon kena jugak....ambekkkk...hahaha

ell~ oklah..ko dah penah buat takyah buat lagi...VIP pass aku bagi...hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...