~ Kereta TREK Danial ~



Salam semua....ari nie update kereta TREK Danial yang dia baru beli ngan ayah semalam...kat TOY'S R US...best yer jalan2 semalam??..ibu pon suker jek...lama tunggu ayah gaji yer??..hukhukhuk...ok layan jer picture Danial nie tengoh dok milih2 mainan apa yang dia nak...punyalah penat dok milih2 akhirnya inilah yang Danial dapat...susah2 bila dia asik dok sebokkan Ottomen jek...dah lah rupa barang tak kena ngan harga...membazir jek beli...last2 biar ibu yang pilihkan toy Danial kali nie k....ayah pon suker sebab dia boleh construct toy nie untok Danial...



Layannnn ~



tengoklah Danial tue......gaya...gaya...gaya



pilih punya pilih punya pilih dia pon penat...last minom susu dulu bu....



yang kat atas sekali tuelah toy yang ibu pilih tok Danial...RALLY RACER...besh kan?? Danial pon dudok lah ngan ayah sesama mengkekahkan toy tue tadi...kemain lagi dia dok mengadapnyer...tengok adik tue....ngaper adik kat situ lak!!??....haaaa...standbyyy... :)



hahahaha...nampak tak adik tue dah sampai kat mana....hukhukhuk...nak jugaaaakkkk...shian adik...bukanyer boleh main pon...tengok jerlah...untok adik ayah dah belikan set pinggan mangkok transtomers.....jadik skang nie Adam dah boleh makan....hukhukhuk....tengok lak abang tue...TREK lom siap lagi dia dah sebok nak berlumber....ish ish ish...



hah...tunjok aper ngan ibu tue nial??....oooo dah tak sabar nak main yer....adik ngaper lak tue?? nak jugak kena snap ngan ibu??...huhuhu...oklah, finally ayah berjaya membina sebuah TREK kereta RALLY RACER tok Danial.....adik pon tumpang sekaki di situ...dok parking kat atas peha ayah yang gebu tue dan dapat menikmati pemandangan dari atas seat VIP...hikhikhik




Photobucket

kalau suka LIKE k... :D

2 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

~ Lady ell ~ berkata... Reply To This Comment

ibunya dpt tak duk kat seat vip tu..ahakss..

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

hahahahah....ko macam tau jek...aku skang nie susah dah nak dapat dok kat seat VIP tue.....sedeyyy....anak2 aku dok booking lagi2 danial...hukhuk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...