~ Mama Najla Tag+Kontest kat ibu Danial lar ~




Salam semua...hari nie nak update TAG plus+++ Kontest untuk BABY WITH SOOTHER/FEEDING BOTTLE CONTEST yang dianjorkan oleh Nurul Aini Ismail seorang isteri kepada Encik Mohd. Ash'ari, seorang ibu kepada Mohd. Khalish Aqil....Shiela sebenarnya kena TAG dengan Mama Najla (lelord) lar nie..hihi, ok gak kena tag pasal kontest nie kan??...ada jugak adiah dia kalau menang...lain kali TAG shiela lagi k Mama Najla.....so shiela pon dok sebok lah menelek balik gambar anak2 yang ada pose ngan puting.

Cari punya cari punya cari jumpalah gambar nie...~


~ Muhammad Danial Yusof  Bin Abd. Latif ~
~ 07 February 2007 ~

Jadi lepas nie shiela nak TAG kontest nie pada kawan lama ku lar......Ell (lifefladyell)
Segala syarat2 penyertaan kontest nie boleh lah semak di sini yer Ell.... :)




Photobucket

kalau suka LIKE k... :D

7 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

Lelord berkata... Reply To This Comment

hheheheh gudluck shiela...best kalu menang nih, lela dh menang skali tu yg semangat. Tp adiah lom smapai

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

hehe...dia dah jugak menang...yang kita nie, tak menang2 lagi ...tunggu kontest nie pulak :)

~ Lady ell ~ berkata... Reply To This Comment

alahai beb..mne aku nk carik gambo ghupe itu..ank2 aku tk isap puting ler..gambo menyusu botol pun tk penah pulak aku tangkap..abis caner nih.

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

kihkihkih....ko takder ker???...aku pon penin gak nak carik gambar anak aku pakai puting nie....menyusu pon masa adam demam ari tue...kalau takder ko abaikan jer yer...ngeh3!!!

+akufobia+ berkata... Reply To This Comment

dapat hadiah kongsi la.haha.

N.A.I berkata... Reply To This Comment

Ok,sy dh terjah.

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

akufobia ~ nak adiah yer...boleh boleh...kalau dapat puting kita bagi dua yer...hahaha

N.A.I. ~ nai...ok terima kasih sudah menerjah...penyertaan ku diterima yer :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...