"Saya Mahu Watermark FREE dari elissmie.com "

Tadi...masa aku dok sebok jalan2 blogwalking terjumpalah satu blog yang buat n3 "Saya Mahu Watermark FREE dari elissmie.com "...jadi aku pon nak toraiii jugaklah, sebab orang yang toraiii nie cik Izan dah berjaya mendapatkan watermark free tuh...cun lagik...nak jugak!!nak jugak!!...tapi bukan kat link atas nie yer korang nak mendapatkanyer...meh pergi link kat bawah nie hah!!

kelik DISINI


Syarat2nya, meh sesama tengok...
1. Mestilah seorang Follower belog elissmie.com . Kalau bukan follower tidak layak untuk mendapatkan Watermark FREE ini. Kalo nak jugak, terpaksa lah jadi follower seumur hidup.hahahaha.....saya dah follow kak...ngeeee

 
2.Buat satu entri yang bertajuk "Saya Mahu Watermark FREE dari elissmie.com "...saya sedang buat kak.. :)

 
3.Nyatakan nama belog , warna dan font yang anda inginkan pada Watermark FREE anda tu.Terhad kepada 2 font sahaja.Font pada Nama belog dan Copyright Reserved © tu.

nama blog saya : ShielaLatif.Blogsot
warna : Grey
font : cooperblack (nama belog)
clarendonPS (copyrightreserved)


3. Jangan lupa masukkan LINK-LINK berikut di dalam entri anda:


ttp://elissmiejunior.blogspot.com/




3.Tinggalkan permalink pada comment box entry ini lah. ~...pon saya akan buat jp lagi kak....


4. First Come First Serve.Bagi aku masa 2-3 hari bekerja yer untuk siapkan ok.Dan jangan lupa tinggalkan sekali alamat email anda yer untuk dihubungi.




Ok, dah siap..skang tunggujer...(leh dapat ker tak nie yer??) Jadi pada korang yang nak watermark FREE...bloeh direct kelki di situ yer...free tuh, mana nak carik lagik...jom jom jom kita grab grab...huh!!

kalau suka LIKE k... :D

4 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

qellissa berkata... Reply To This Comment

saye pon nak water mark juga!!!!huhuhu

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

nak jugak!!!...jom jom jom kita cepat cepat...lalalala

e.l.i.s.s.m.i.e berkata... Reply To This Comment

salam..saya dah email yer :) check it out!

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

salam elissmie...wah...CEPATNYERRRRRR....shiela suker sangat ngan watermark tue....nanti shiela update dalam n3 baru...tak pasal2 shiela dah pandai guna photoscape....TERIMAKASIH BANYAK2....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...