~ TAG dan Award dari Qelissa gojesss ~



Hari-hari dapat award, hari-hari dapat TAG….suker yer kawan2….hahahaha…award nie cun ler, shantek, aku suker….kaler purple….kali nie Qelissa gojes bagi award yang ngancem kat aku….meh kita tengok reramai awardnyer rupa apa…jeng jeng jeng… ~

OK?? Cantekkan??

Ada TAG sekali pakej ngan award nie…musim nak bagi award kena jawab tag dulu kot??..ahhh…jawab jerlah…bukan susah pon…hukhukhuk….

Soalan2 nyer ~

~ Apa yang bermain difikiran korang sekarang??
Jap lagi aku nak masak apa ek??

~ Nama samaran korang??
Shiela (kat sekolah orang panggil aku ZASSS…sabor jer lah eden nie hah)

~ Berikan 3 orang yang anda sayang
Suami (Abd Latif)
Orang tua aka ibu dan bapa
Anak2 (Muhammad Danial Yusof dan Muhammad Adam Danish)

~ Panggilan untok si dia??
Abang
Ayah (kadang2 jer….bila depan anak2)

~ Hadiah yang korang impikan dari orang tersayang??
Adalah…huhu

~ Blog mana yang korang suker follow??
Blog yang aku suker nak follow ler…yang bila aku masok jer aku follow…blog tue aku suker ler… =)

~ TAG pada 15 blogger yang lain
Aku nak TAG pada diorang nie yer…~

Ell (macam biasa…hahah…takkan tak biasa beb??)

Sweet Larra (mesti dia suker award nie kan??)

Hana (nie pon tengoh heppy sakan..bulan may katernyer..huhu)

Maslina (yang tengah heppy sakan skang nie…hihi)

Adda (mama syafi)

Dan juga pada sesiapa yang membaca n3 ini yer...ambek jangan tak ambek!!

Oklah lah yer….ambek lar award nie dengan happynyer sepertimana aku happy menerimanya… smile always and peace yo!!...kui3!!




Photobucket

kalau suka LIKE k... :D

2 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

qellissa berkata... Reply To This Comment

erk, qellissa gojes? alolo..puji melambung nih..pasni i banjer mkn kat taman saujana pontian tu ea laling...hihihi

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

erkkk!! puji melambong eh??..hikhik...nak belanja eh??..takper lah...shiela puji lambong ikhlas ler....tapi shiela tunggu jer lah...hahahaha :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...