~ "Warna kegemaranku (Contest KhazisBoutique)" ~





Salam semuaaaaa....kali nie ibu Danny nak joint kontest "Warna kegemaranku" yang di anjurkan oleh Khazis Boutique....


Ok...Untuk pengetahuan pihak penganjur dan semua geng2 mayaku...warna kegemaran shiela banyak sangat...macam2 kaler...warna yang sangat2 shiela suker warna ~


~ Biru + Pink ~


Bukanlah maksudnyer warna tue tadi di campor adukkan...bukan yer...kira2 macam kaler blog nie lah, 2 kaler tadi digabongkan...jadi terhasillah hasil seni air tangan sendiri jugak kat dlm blog nie (walaupon background nie background free..hehe)...tapi shiela suker jugak dengan kaler "putih" dan "hitam".....


Cerita pasal warna putih dan hitam nie pulak...masa shiela belek2 barang kat dalam blogshop Khazis Boutique,  shiela berkenan sangat ngan baju yang berwarna hitam nie....cantik, simple dan smart...so kalau menang kontest nie boleh lar shiela pick item nie kan Wilda??...hehehehe....jom!! tengok item tue... ~




adeiiiii...dah berkenan sangat nie...grrrgrrrrgrrrrrrrr
info item nie boleh kelik kat SINI


Yang nie lak pictureku dan blouse yang ado bersama dengan warna2 kegemaran ku ~


Blouse putih ~

Blouse Pink
Blouse hitam

cukoplah setakat itu ~

Untuk kaler yang paling Shiela suker tadi Biru dan Pink nie sebenarnyer bermula dari baju pengantin yang shiela pakai masa hari bersanding dulu....dari situlah datangnyer jatuh cinta (ceh!! siap jatuh cinta..ngeh3!!) dengan 2 kaler nie....nampak sweet jer kan...bila tengok 2 warna nie berpadu menjadi satu, rasa nak make up muka nie dengan 2 warna nie jugak....eh! apa kena mengena??....


Tapi tak mengapa...walaupon ada sorang budak nie "akufobia" sakit mata nengok background shiela yang berkaler pink nie...shiela tak dulik!! yang penting, tuan umah suker...muahahaha


Jadik...kepada kengkawan yang nak joint kontest nie boleh lah tengok syarat2 nyer disini yer...cepat2 sikit tarikh tutop kontest nie pada 20 june 2010.....

so Wilda....Shiela joint k :) ~




Photobucket

kalau suka LIKE k... :D

15 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

+akufobia+ berkata... Reply To This Comment

arkk.namaku di jaja.

qellissa berkata... Reply To This Comment

cam best je contest ni..i pon minat pink.. minat merah ..minat hitam...hihihi byk tul yg i minat babe..

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

aku fobia ~ hak hak...kira leh lelong lah yer....huhu

qelissa ~ kira lebih kurang cam kaler blog u jugak lah babe...apa lagik...jom joint kontest asap...i suker banner dia nyer kaler...tue pasal joint..ngeh3!!

~NURUL~ berkata... Reply To This Comment

nurul pon suke wane pink lembut gabung dengan baby blue.. so padan n cant take my eyes from it :) ngeheheh

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

nurul ~ samlah ngan sis...takleh lari mata asik nak tengok jer 2 kaler tue kan?...ngeh3!!

~NURUL~ berkata... Reply To This Comment

yes2.. kesian sape yang pakai baju gabungan 2 warna tu.. mau je de tempeleng nurul sebab asek usha baju de.. hahahah

masa raya dulu pon nak buat pakai baju baby blue, tudung pink.. tp cam segan pula

Viva La zuLL berkata... Reply To This Comment

saya minat hitam boleh join ka? hihihihihi

http://ohserius.blogspot.com

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

NURUL ~ huhu...ada lah kain pasang yang corang baby blue + baby pink nie....sis tengok kat jakel kain dia cantek2...so raya nie boleh pakai kalau nak padan ngan tudung pink pon cantek nurul....jom lah joint kontest nie, nak letak kaler nie pon ok jer sis.. :)

Viva La Zull ~ awak minatk kaler apa pon ok jek dik kalau nak joint kontest nie...jom joint jom... :)

~NURUL~ berkata... Reply To This Comment

hehehe segan nak join.. gedik tak :P

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

NURUL ~ joint jer nurul...takyah segan2.... )

wilda berkata... Reply To This Comment

hi kak shiela! thank you sebab join this contest. akhirnya..dapat juga buat review :) saya pun suka baby blue gabung dgn pink. sgt sweet! :)akak punya lucky number : 16. good luck kak!

mama zharfan berkata... Reply To This Comment

me singgah tgk entry...good luck!

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

wilda ~ ok...tq wilda dah dtg blog akak...no 16 eh?...mintak2 ada rezeki :)

Mama zharfan ~ salam mama zhafran...nanti kita dtg blog awak jugak k.... :)

wilda berkata... Reply To This Comment

hi sis! saya jenguk lagi. thanks 4 editing. :)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

thanks wilda dah jengok edit sis :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...