~ WATERMARK FREE itew aku dah dapat...yeyyyyy!! ~



Salam semua....hari nie tak nyempat2 shiela buka2 jer blog wah...dapat mesej dari elissmie yang buatkan watermark free tue bagitau WATERMARK dah siap n dah email pon!!...wah!! pantas giler tue...dah FREE, CEPAT lagik...mak aih ko, bukan nak bodek tak tentu pasal nih....kenyataan tue...


Korang yang belom ada watermark tak nak ker???...FREE, cepat lagik....sapa nak cepat2 lah mintak kat sini yer..jangan nak malu2...rugiiii...huhu...nak tengok shiela punyer watermark free tue??



Jom layan ~


Kalau korang perasan ada salah ejaan di situ....sila salahkan aku yang empunyer blog ini yer...aku yang salah taip dek kerana jejariku yang tak cukup panjang huhuhu.....cantekkan??...FREE...CEPAT lagi...hari nie buat n3...besok dah dapat....sukerrrrr......


~ TERIMA KASIH YANG TAK TERHINGGA TO ELISSMIE YANG BAIK HATINYA MEMBUAT KAN KU WATERMARK YANG FREE LAGI NGANCEM NIE....AKAN KU KENANG JASAMU INI..MMMUUUAAAAHHHH..... ~









Photobucket

kalau suka LIKE k... :D

7 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

qellissa berkata... Reply To This Comment

cantek babe, asal blogsot? bukan blogspot babe? pastu asal x letak link url sendiri? hihihi byk songeh lak i ni..

+akufobia+ berkata... Reply To This Comment

aku kesian kat kawan kau.aku tak nak buli lagi.haha.

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

qelissa ~ babe...u byk songeh yer...geram nih!!...huhu, miss P nak buat camner..pulak tak chek betul2 kepantasan eliss tidak dapat diduga...kui3!!, nama shielalatif tue satu kemestian...takleh adjust lain lagi dah...ngeh3!!

akufobia~ lar...ko nie kesian betul, org bagi free tue ikhlas dia nak bagi, bukan tak kesian...dia mmg baik hati nak buatkan...tak nak ker?? betul??...takper lah...huhu

Izan Ishak berkata... Reply To This Comment

yay!! saya pun happy sama cam shiela dah dpt watermark free tu dari eliss smlm...

**salam kenal dari izan juga...n follow u too....

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

izan ~ yayyyy...kita sama2 gembira k...huhu :)

e.l.i.s.s.m.i.e berkata... Reply To This Comment

alahai..silap eja plak yer..hiks..dah baiki yer..check it out!

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

elissmie~ haha...tq yer...shiela dah update baru pon dalam n3 hari nie :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...