Award dari Seri ~

    

Salam semua...hari nie Shiela nak update satu lagi award yang Seri bagi kat Shiela...award nie namanyer Award Creative Blogger....adeiiii, layakkah aku menerimanyer??...aku terima dengan ikhlasnyer award nie dengan bangganyer....


Thank you dik Seri....sayang dik Seri nie, sejak dari blog sis cuma ada 8 ke 10 orang folower dik Seri sudi nak follow, dan sampai sekarang nie follower sis dah jejak 300 orang pon Seri masih lagi ingat dengan sis....sayaaaaang kamu...


Kalau korang semua nak tau...Seri nie blogger yang terhebat jugak di antara blogger2 yang ada kat Malaysia nie...PR blog dia jer dah cecah PageRank 4/10...skang nie tak taulah kalau2 dah naik lagi ker...terre kan??...sis nyer blog nie pon kalau check2 PR dia yang kuor cuma "N/A"...kehkehkeh...


Ok, jom sama2 tengok AWARD CREATIVE BLOGGER nie k ~


Ok...Award nie ada maksudnyer2 ~


PENSIL YANG BESAR
kesenian yang begitu peka terhadap blog anda dan mencerminkan sesuatu nilai penghasilan.


FILEM BERGERAK TANPA HENTI
menunjukkan AWARD ini diforward kepada bloggist yang betul-betul layak menerima.


LOGO BULAT BERKELIP-KELIP
jika diperhatikan betul-betul, ia adalah manusia yang berkepalakan monitor komputer. Ini membawa makna anda adalah seorang yang begitu bijak menguasai dunia alam maya ke globalisasi.


Jadi award yang best nie Shiela nak pass jugak pada kawan2 blogger yang di bawah nie yer ~

Cowgirl
.
.
.


5 AkuFobia (until when when yer...kehkeh)


Ambek yer...jangan malu2...bila orang memberi, kita merasa...ikhlas Shiela serahkan award nie. Berbanggalah dengan blog kita sendiri walau macammana pon orang nak kata...sebab orang yang suker, insyaallah sentiasa ada..........

 Smiley Choir 
(percaya pada diri dengan keyakinan dan harapannnnnnnn..oh!)






Photobucket

kalau suka LIKE k... :D

9 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

+akufobia+ berkata... Reply To This Comment

terima kasih.

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

aku fobia ~ sama sama

qellissa berkata... Reply To This Comment

thanks babe, ekceli da dpt da dr eddy tp x dan nak post..byk sgt tagyg x post lg..muehehehe

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

qellissa ~ takperlah tue...kira yang i bagi nie u kena post lar kan...kikiki :)

Seri Bahasa berkata... Reply To This Comment

thanks dah sudi buat posting kat sini..tenet seri merajuk je..minggu ni tp semalam langsung dia lelap hiks..hiks..hiks...

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

Seri ~ sama sama...patut lah sis dtg sana seri tak dtg jenguk...tenet selalu buat hal yer... :)

wakdila79 berkata... Reply To This Comment

hukhukhuk....wak datang ni harrr adam.....mama adam dah kasik award....wak dah rembat....tapi lambat nak komen sebab semalam bekalan bateri dah habis nak cas tak sempat....

cakap kat mama tima kasih tau....sebab sudi kasi anugerah kat blog wak merangkap wak sekali.....sampek2 demam wak dibuatnya akibat terlalu terkejut kerana dapat anugerah.....hahahahaha

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@wakdila79 wak2...ibu cakap sama sama :)

suryadewa.cz.cc berkata... Reply To This Comment

i miss u friend ... very very miss you my best friend :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...