The Bestest Blog Award ~



The Bestest Blog ~



Salam semua, alhamdulillah...kali nie  Shiela nak update blog Danny ngan Adam nie nie dapat award lagi...suker betul asik dapat award jer...baru hari tue dapat Friendship Roses...hari ni dapat lagi award "The Bestest Blog"...wawawawa..nak bangga ke nak malu nie...hihihi...
Webfetti.com


Thanks a lot to UCHI yang sudi pass award nie ke blog sis yer....Shiela suker batul dapat kenal ngan kawan2 maya nie...semuanyer menghargai kita sebagai kawan...walaupon saling tak mengenal, tapi persahabatan yang terjalin tue jadi semakin erat kan...


Bukan semata kerana award...tapi tanda ingatan yang ditunjukkan pada kita sesama blogger...lagi2 macam Shiela nie blogger baru nak berjinak2.....lagi sekali nak thanks banyak2 kat UCHI sebab ingat kat sis yer....jadik, jom kita serbu lak umah UCHI lepas nie...
Webfetti.com



Ok, macam biasa jugak...award nie ada kata2 aluan yang Shiela kena settlekan untuk melengkapkan lagi penyerahan award nie...ceh!! ayat takleh blah...kikiki...jom layan ~

*Anda mesti beri pujian pada pemberi award ni









UCHI, Danny ngan Adam nak ucapkan thanks banyak2 lagi sekali di atas kebaikkan hati UCHI nak bagi award ni kat blog diorang nie yer…they loikke UCHI 


i loiikke UCHI
Webfetti.com


*Sila beri award kepada 10 blogger yang lain
Nanti aku pikir dulu nak bagi pada saper yer… :)


*Anda mesti memberitahu kepada 10 blogger ni 
Jap lagi aku buat yer :) 


*Bagaimana anda boleh digelar blog yang best n great
 Ha…yang nie lah aku tak reti nak menjawab nyer nie…cam tak ikhlas lak award nie yek….kikiki…oklah, rasanyer blog nie best pasal ada 2 bujang yang comel tue…Danny ngan Adam…kan citer diorang yang ibu selalu buat tue sememangnyer best kan??...best kan??...cerita bergambar lagik…kehkehkeh…itulah yang ibu rasa, lebih2 takder…


Skang nie Shiela nak menyerahkan award "The Bestest Blog nie pada ~
Cowgirl
.
.
.
.
.
.
.
.









10. maCy







Photobucket

kalau suka LIKE k... :D

6 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

maCy berkata... Reply To This Comment

wlopon name maCy last, mekaseh!

syg owner lebeh ;p

Dila Abdul Rahman berkata... Reply To This Comment

wak rembat dulu tau.....nanti wak dah selesaikan mikir nak jawap apa....baru wak post....

soalan yang ada agak mencabar otak kiri.....

atau bolehkah diskip sahaja soklan2 itu....????hahahahahaha

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@maCyalololo...yang last tue lah yang paling berkrim...kikiki...nanti macy dah buat cakap yer :)sayang lebeh... hehe

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Dila Abdul Rahmanok wak...memang soh rembat pon...kikiki, kalau nak skip soklan tue??...boleh jugak kot...kita buat dia, bukan dia buat kita..

kehkehkeh.... :P

larra berkata... Reply To This Comment

nanti senang mak larra angkut wak lek umah ye!!tenkiu mamashiela selalu ingat kt kitee tacing2

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@larra wokey mak larra.... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...