Blogshop at Cute Kiddy Kiddy ~



Salam semua....malam nie ibu nak update stuff Danial yang ibu shopping kat blog Cute Kiddy Kiddy....sib baek test test size kasot kena ngam2 ngan kaki Danial, lebeh 1cm....cantek2...boleh buat jenjalan dan raya terus...takyah beli kasot lagi k, abis citer.....


Ok...jom ramai2 layan macam biasa tanpa paksaan ~


ok....nielah dia parcel dari Cute Kiddy Kiddy....simple jer..


model  1....wowww...Danial menggayakan kasot nie dengan gayanyer


model 2......dari pandangan sisi...mantop joe....kasot yang ibu pilih nie memang suai sangat ngan Danial....


model 3....cehhhh, nampaknyer Danial dah pon mula sherashi dengan kasot baru nie....memang lain dari kasot Danial yang lain2 tue...asik terantomers ngan benten jek....kita tukar selera lak yer.....senyum jer Danial ngan kasot merah nie.... :)


Lain kali boleh lar ibu carik2 lagi barang yang suai kat blog Cute Kiddy Kiddy nie yer Danial....harga barang murah2 jer, kena sangat lar ngan tema blogshop diorang "WE ARE PARENTS TOO SO WE WILL ENSURE THE PRICE IS AFFORDABLE & THE QUALITY IS GREAT.." betol lah tue...kasot nie pon RM29 jer...tak termasok pos lar yer...tapi pada ibu kira ok lar price nie...reasonable...memang suai ngan harga kasot bebudak nie, quality kasot pon tip top (free promotion lak kat sini).......kalau kasot ibu mahal2 sikit pon takper lagi tue.......???




Photobucket

kalau suka LIKE k... :D

4 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

Mr and Mrs Faez berkata... Reply To This Comment

Thanks la sbb sudi wat promosi percuma heheh~

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

Mr and Mrs Faez ~ no problem...shiela mmg suker wat promotin untok blogshop yang shiela shop2 nie...hehe

larra berkata... Reply To This Comment

cantik kasut tu...merah lagi tu..ok nnti kita pun nk usha untuk danish

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

larra ~ tue lah...cantik ngan murah...cubalah usha2 larra... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...