FRIENDSHIP ROSES ~



Salam semua...hari nie nak update pasal satu lagi TANDA yang menggambarkan tentang Frienship Roses untuk kita sesama blogger nie...Shiela dapat Friendship Roses nie dari Cikgu Farha.....seorang pendidik yang comel...boleh tahan cantiknyer meh ramai2 pergi jengah blog dia pulak k


Cantikkan Roses nie...Shiela nak passkan Freindship Roses nie pada semua follower geng2 mayaku dan yang senantiasa datang menjenguk ke rumah yang tak seberapa nie :) ...tak kira sesiapa pon shiela tujukan Roses nie untuk korang yer....pada yang terbaca atau terpandang pon tak kisah...yang penting Friendship kita sentiasa terjalin...


Ok...layan picture nyer yer ~


Kaler Pink Roses nie sweet sangat ~
sesuai untuk menjalin persahabatan lebih erat lagi sesama kita ~
Stay keep in touch !!






Photobucket

kalau suka LIKE k... :D

8 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

FarHa berkata... Reply To This Comment

salam..

wahh malu i..sy teacher to be hehe

tak per2..simpan leklok2 yee friendship roses tu hehe

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

Farha ~ tak kesah lah tue...kompem dapat jadik cikgu nyer lepas nie...insyaallah.... :) tq tuk roses nie yer....keep in touch :)

Hana Faza-same person berkata... Reply To This Comment

cantiknya..sweet je warnanya..tahniah :)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

Hana ~ hana ambek tau Friendship Roses nie yer....semoga frienship nie berpanjangan :)

mommyYen berkata... Reply To This Comment

hai shiela..very sweet roses tu..

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

mommyyen ~ u pon sama...jangan lupa ambek roses nie yer.... :)

qellissa berkata... Reply To This Comment

weee, dapat roses lah..for me ke?hihihi

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

qellissa ~ yess...roses nie untuk u babe...ambik yer :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...