Lagi Tag dari Qellissa Gojes....wallet ku arkkkk!!



Salam semua...ari nie nak lunaskan satu tag yang shiela hutang dari Puan Qellissa Gojes nie...ada lagi satu bonar eiii....tapi Shiela buat yang nie dulu yer laling....Thanks very2 much sebab selalu ingat kat Shiela yer....luve u

Ok Tag nie ada rules....meh kita nengok reramai....nie tengah taip2 nie tengok2 kat shoutmix box tue ada lagi geng maya Shida namanyer dah bagi lagi 2 tag...tapi tag2 tue sis dah penah buat lar yang....awak gie link sini 7 things about u... dan sini I'm Happy...k thanks ingat kat sis yer :) kalau shida rajin buat tag kat bawah nie yer ....


Rules ~

1. Snap the picture both inner and outer of the wallet
2. Introduce your wallet brand, price and where u buy
3. Take out whatever inside your wallet (at least 5 pictures)
4. Snap a picture of you with your wallet
5. Tag 5 person


1. ~

outer...inilah wallet brand GUESS ku yg ado...lama dah wallet nie...lebey kurang 4 tahon lebih...hantaran kawen nie dulu sayang sangat sebab tue sampai cenggini gupernyer eiiii...sepasang ngan handbag GUESS

2. ~
Yang nie price dia dah tak baper nak ingat lar....RM150.++...lebih kurang harganyer...murah jer...kenangan yang takleh nak diganti ganti nie.....kalau sepah jer husband pon mulalah bising2 gamaknyer....ngeh3!!


nie inner nyer....masih ku guna sampai skang nie.... ;P

3. ~
 
nie lak apa yang ado kat dalam wallet sayang ku....
lesen keta
maybank card
chicky club (khas untok danial bila masok KFC...ngentam mainan jer yg lebeh..huhu)
ESPRIT club card...wat beli jeans yg ku suker....
IC ku....
yang kaler pink tue IC 2 bujangku....


 
gambaran sebenar..........ngeh3!!

4. ~
nie pulak boleh lar yer laling Lissa....skip gambar i ganti ngan muker adam nie......adam yang nak sangat posing nie...i takleh posing ngan wallet sayang i nie, dia dah posing dulu....aummmmmm...


Ok...tag yang nie dah settle.....Shiela nak kena tag lagi 5 orang untok sempurnakan tugas tag nie....pada kawan2 ku yang akan di tag bentar lagi nie...sila ambek yer... =)






Photobucket

kalau suka LIKE k... :D

7 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

qellissa berkata... Reply To This Comment

weee, rajin kan u buat tag..sbb tu i suker tag u yang..muahahaha..dolu masa remaja2 suker gak pakai guess ni, tp wallet dia cepat kuyak coz i kan ganas suker ltk segala mak nenek harta pusaka dlm wallet, tu yg tukar brand lain..=) neway u mmg pandai jaga wallet..4 tahun pakai pon still ok lg..hihihi

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

memang i rajin yang...huhu...wallet nie yang paling lama sekali ngan i....yang lin2 beli semuanyer kejap2 jer pakai...pastue balik mula ngan wallet nie....sayang ler gamaknyer...muahahaha...

Lelord berkata... Reply To This Comment

adoyaii kena tag ek...ok nanti akan ku setelkan

Kniedaz berkata... Reply To This Comment

haha tag wallet..nanti akan diusahakan....

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

lelord ~ ha yer...usahakn dengan sebenar benarnyer...muahahaha

kniedaz ~ ok sis...shiela tunggu tag mu itew...abis lar rehsia dah tak rehsia lagi...ngeh3!!!

larra berkata... Reply To This Comment

mamashiela..jakgi2 pereeee kita bat ye..tugasan ni...lapar la...masak pe?bak mai semangkuk..

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

larra ~ baru lepas masak bubur, ayam goreng rempah ngan sambal belacan + bawang + ikan bilis tumbok...pehhh sedapnyer ~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...