Layan Tag dari Mama Najla & MamaHarith ~



Kali nie Shiela kena tag lagi…dan lagi…dan lagi….takper lah tue kan…kira tag2 yang ada nie bagus2 semuanyer…dapat lah kita memperkenalkan diri kita nie secara lebih dekat lagi dengan kawan2 maya kita kan….

Ok….kita enjoyyyyyy….

Yang nie tag dari Mama Najla Lelord & MamaHarith

Ingatkan boleh skip tag nie rasa2 macam dah penah buat…sekali check TAG list lama takder lah pulak…ngeh3!!...jadi kena lar buat yek…


1. Thank and link the person that tagged you
Terima kasih banyak2 pada Mama Najla aka Lelord yer ngan MamaHarith (boleh sama lak tag yang diorang nie bagi…best best)…”pilih lah aku…di lain kali..lalala”

2. Tag 15 bloggers you've recently discovered and think fantastic
Saper lagi lah yang aku nak tag kan nie???....bingong2

Oklah...Shiela passkan tag nie pada sesiapa yang sudi nak buat tag nie yer...sila ambek ~

3. Contact that blogs and let them know they've been tagged
sekarang jugak sesapa yang baca n3 nie kira Shiela dah contact yer...muahaha

4. State 7 things bout yourself

- Suker jalan jalan holiday

- Suker shoping shoping bila sale

- Suker rumah kemas dan bersih

- Suker pasal kecantikan…

- Suker jaga anak2…

- Suker makan

- Suker BLOG





Photobucket

kalau suka LIKE k... :D

0 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...