Pukul 2 42 am ~



Skang nie pukul 2:28 am...ibu tinggal ngan anak2 jer kat rumah....ayah pergi work....biasa ayah memang 2 ke 3 bulan sekali mesti kena buat rotation job cenggini....ibu lak tak biasa kena tinggal pagi2 buta macam nie...tapi ini dah kali ke dua ibu kena tinggal pagi2 buta ngan anak2 kat rumah...hihi...takot ada gak...last time kena  tinggal ibu tak tidor sampai pagi...pukul 6:00 pagi baru ibu berani nak lelapkan mata...


Kali nie cam mana pulak yer...ibu redha jer lah...selalu kalau ayah outstation jauh2 ke jepon ibu tak lah kena tinggal macam nie...ikot ker?? kahkah...jauh no lar dapat ngikutnyer...selalu kalau ayah outstation cenggitu ibu dah siap2 balik rumah atok...dok sana sampai ayah balik...bersedia lah  jugak..ini macam tak aleh2 jer kena tinggal jam 2 pagi...layankan jer lah ~


Malam nie pulak Moksu (adik bogsuku) yang tengah nganggur tue baru abis belajar boleh balik rumah ayahku lak...berminggu bertempek kat sini, boleh malam nie pulak dia takder sibok nak balik rumah ayah kesayangannyer aka bapak aku....kalau tak, beran gak aku tinggal ngan anak2 malam nie ada peneman...


Insyaallah takder apa yang nak di risaukan....ibu dah suruh ayah bacakan ayat kursi sebelom kuar rumah tadi....Insyaallah malaikat pelindung tolong jaga kita malam nie yer sayang Danny...oklah sayang, ibu layan Danial tengok kartoon no malam nie...~




Photobucket

kalau suka LIKE k... :D

2 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

qellissa berkata... Reply To This Comment

huhuhu, atleast u ader anak babe..xde lah takut sgt..klu i, mmg mane2 hubby pg mmg i ikot..xleh tggal punya..takut dok sensorang..=p

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

qellissa ~ tue lar dia....sib baik ada 2 hero nie...kikiki...diorang selamba2 jer muka, i yang nakotnyer lebih...huhu..tapi klu sensorang memang tak beran babe... ;P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...