Aku nak makan LALAAAAAA....huhuhu ~


Terima kasih cik Google..ilang sikit rindu ibu nie..


Salam semua......Ibu benarnyer lama dah nak makan Lala...penat carik2 kat pasar tak jumpa2...arghhhh...nak makan Lala...nak makan Lala...nak makan Lala...huhuhuhuhu....makan Lala yang masak kat kedainyer tak sama macam yang Ibu masak Nial (akunyer ada letak belacan!! antu lacannyer lagik!!).....


Nak Lala...nak Lala...dari 9 bulan ibu ngandongkan Adam, ayah tak dapat carikan Lala segar kat pasar...jumpa Lala kat supermarket tapi bila masak Lala tue dah tak sedap...huhuhu...Lala tue tak segarrrr.....huhuhu


Bila lar agaknyer musim ko nak timbol balik kat Pontian nie Lala??...susah no, kalau pasar kat JB tue senang jer nak dapat kan ko Lala segar lagik...dah banyak murah lak tuh!!...adeiii...sedih no duk kat Pontian nie...nak buat macam mana, dah nasib badan tunggu jer lah musim ko timbol balik....


kalau suka LIKE k... :D

16 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

I*K*T*I*R*A*F berkata... Reply To This Comment

singgah! :)

samelaaa.nak lala jugak.
tapi kat pekan lala xde.bukan musim.heee :P

Kniedaz berkata... Reply To This Comment

Ala ciannya dia..akak kalau nak makan lala, g kedai je tapi tak berapa minat pun..ada akak sebat kalau takde tak pape..huhu

qellissa berkata... Reply To This Comment

Lala xde babe..lalaladia ader..g lah kat blog dia..hahahaha..

i x minat sgt mkn lala, kerang kupang atau yg seangkatan ngan nye..x tau lah nape...=)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@I*K*T*I*R*A*F salam kenal...thanks leave comment yer..

huhuhu...musim dia tak timbul2 lagi...lama tunggu nie... :)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Kniedaz huhuhu...nak lala masak sendiri baru kena ngan selera tekak shiela sis...kehkeh...

tunggu pon takper lah...nanti bila ada makan sampai kenyang..kiki

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@qellissa pasal pegi blog dia lar i asik ingat nak makan lala jer babe...huhuhu

i suker tue semua walaupon ada sikit resdung huhuhu...leceh kot makan nie semua...kdg2 bukak kulit kupang jer kena air leleh kat tangan dag gatal2 kan??...huhu

~ Lady ell ~ berkata... Reply To This Comment

mmg tk musim arr beb..tp kat ayer baloi ni slalu owang gi pasar benut tu ha...tetiap sabtu.kt pasar tu mcm2 ada.even ko nk mkn ikan sembilang pun ada..

ko dh mcm mengidam lh pulok..:)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@~ Lady ell ~ kat benut selalu ada yer??...

nanti soh laki aku craik kat sana lak..huhu...bukan ngidam masa ngandung...ni ngidam lepas ngandung...huhuhhu

Miyuki Aoi berkata... Reply To This Comment

dah lame x makan lala.. huhu..

diriku berkata... Reply To This Comment

kt cni byk jual..he2..

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Miyuki Aoi samalh kita...huahuahua...nak makan lalaaa... :P

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@diriku laa..yeker ada banyak...hantar sini sikit bole tak??...kikikiki

+akufobia+ berkata... Reply To This Comment

telletubies.

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@ akufobia nie komen dengan maksud yang mendalam ker, komen yang dah lari tajok nie...kikikiki :)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@ akufobia nie komen dengan maksud yang mendalam ker, komen yang dah lari tajok nie...kikikiki :)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@ akufobia konpius nie...komen dgn maksud mendalam ker...komen yg dah lari tajok nie...kikiki :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...