Award lagi...jauhhnyerrr, dari seberang ~




"Friendly Visitors"

Salam semua....kali nie Shiela update award dari seberang pulak...kawan baru dari Indonesia bagi Shiela Award nie...nama kawan baru nie Encik Iman...iye ker aku nie??...main tulis jer nama dia Iman...huhuhu...lebih kurang halal yer Encik Iman...


inilah dia blog Encik http://www.imanq.co.cc/  ~





Award yang Shiela dapat nie ada beza sikit dari lain2 award...biasa kena tag ngan ada beberapa soalan yang Shiela kena jawab kan??...tapi skang nie award nie di sertakan dengan backlink yang menjadi syarat untuk di sahkan layak menerima award nie ....


Mula2 Shiela passkan award nie pada 10 Friendly Visitors dulu ~

Cowgirl
.
.
.


Ok, Shiela dah pilih 10 orang kawan2 blogger yang Friendly...kikiki, sekarang nie Shiela masukkan 10 backlink  dari Encik Iman sebelomnyer termasok yang last sekali Shiela akan masokkan link blog Shiela sendiri k ~


Link2 keramat...kehkehkeh ~



Sebelum kawan2 meletakkan link-link di atas, delete terlebih dahulu peserta nombor 1 dari daftar. Sehingga semua peserta naik 1 level. Peserta nombor 2 menjadi nombor 1, nombor 3 jadi nombor2, dst. Kemudian masukkan link anda sendiri di bahagian paling bawah (nombor 10). Tapi ingat...!!!, kawan2 semua mestilah adil dalam menjalankannya. Jika setiap penerima award mampu memberikan award ini kepada 5 orang saja dan mereka semua melakukan perkara yang sama , maka jumlah backlink yang anda akan dapat adalah:

Semasa posisi kamu 10, jumlah backlink = 1
Posisi 9, jumlah backlink = 5
Posisi 8, jumlah backlink = 25
Posisi 7, jumlah backlink = 125
Posisi 6, jumlah backlink = 625
Posisi 5, jumlah backlink = 3,125
Posisi 4, jumlah backlink = 15,625
Posisi 3, jumlah backlink = 78,125
Posisi 2, jumlah backlink = 390,625
Posisi 1, jumlah backlink = 1,953,125


Dan semuanya menggunakan kata kunci yang kawan2 inginkan. Dari sisi SEO (Search Engine Optimation) kawan2 sudah mendapatkan 1,953,125 backlink dan keuntungannya, blog kawan2 akan mendapatkan traffic tambahan, apalagi jika ada yang meng-klik link ke blog kawan2. Jadi, jangan sesekali mensia-siakan award nie tau!!! RUGIIII......





Photobucket




kalau suka LIKE k... :D

17 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

+++uchi+++ berkata... Reply To This Comment

ayak tQ ibu..banyk lak kena buat erk...nnti kalau rajin chi ambik k..tQ yea

Purpleroses berkata... Reply To This Comment

Ty ye Sheila award tu..nak tanye kalo nk dptkan backlinks tu, kene klik masukla blog yang di listkan tu?

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Purpleroses tuelah...tak pasti pulak...tapi shiela rasa kita letak dalam n3 nie kira dah dapat backlink lar... :)

mommyYen berkata... Reply To This Comment

wah..menarik ni shiela..hihi

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@mommyYen tue lah mommy yen....menarik kan??... :)

Dark Half berkata... Reply To This Comment

kalau dpt award camni baru terasa btol² award :)

thnx shiela, drop by kat grafik novel aku ~ Sorrow

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Dark Half tue lah dia...baru terasa award macam award betol2 ...k nanti i drop by :)

Kniedaz berkata... Reply To This Comment

bagus kalau dapat award camni..ble menambahkan geng blogger

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Kniedaz iye betol tue sis... :)

Miyuki Aoi berkata... Reply To This Comment

Tenkiu (^_^)
da ambik.. sori lambat sket.

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Miyuki Aoi ok takper...yg penti awak ambik k :)..

tq sudi ambik yer...tak ambik rugi nie...huhu

tqah.y berkata... Reply To This Comment

akak, award ni cambest je. klau tak kna tag pun, tp tqah nak wat boleh? hehe ;D

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@tqah.y kalau tqah nak buat boleh jer...buat k...tag pada ramai org lagi... :)

pu3mas89 berkata... Reply To This Comment

waa.. bes nye korang dapat award... jeles !!

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@pu3mas89 best2...huhuhu, award nie yg paling best sekali...kalau berminat boleh lar cuba buat jugak...tag pada ramai orang..untung ada :)

Hamzah Ian berkata... Reply To This Comment

tak penah dpt pun..erm..

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Hamzah Ian Hamzah ambik award nie buat sekali tag pada ramai org lagi k :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...