Barang English Style aku dah sampaiiii ~



Salam semua...hari nie nak post n3 barang yang shiela order ngan Salicottage dah sampai...jadik termasok ngan hadiah untuk kontest yang shiela buat tue pon ada sekali k.... pada sesiapa yang masih berminat nak joint kontest tue masih ada masa lagi sampai 31 hb Julai nie...jom layan picture pulak ~





nie set shiela yang pertama sekali shiela mula nak mengumpul brg2 english style ~


yang dalam kotak bungkusan tue lah hadianyer k ~
yang lain2 tue eden yang punyo...ekekeke


taraaa...shiela bukak sekejap untuk memastikan barang dalam keadaan yang elok k...jangan risau semua, barang yang shiela order ngan Salicottage semuanyer berkualiti n alhamdulillah selamat sampai...n shiela harap hadiah nie pon selamat sampai pada pemenangnyer nanti k ~



Kepada kak Sali...insyaallah murah rezeki lagi, lepas nie shiela akan shopping lagi kat rumah akak k...selalu2 update item terkini yang menarik cenggini, tqvm yer ~






Photobucket

kalau suka LIKE k... :D

9 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

qellissa berkata... Reply To This Comment

cantek ar babe...harus ku terjah blogshop itu lepas ni..huhuhu

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@qellissa cantik kan...gi ar terjah babe...kak sali pon ramah orgnyer...sekejap jer dia settlekan brg u :)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@qellissa cantik kan...gi ar terjah babe...kak sali pon ramah orgnyer...sekejap jer dia settlekan brg u :)

It's Me berkata... Reply To This Comment

hermmm kalao dah namanya pompuan kan....memang tak bleh nampak barang2 yang cun2....lelagi yang ada english2 style punya.....wak yang bukanlah suka sangat ngumpul barang2 pun tapi kalao dah tengok barang english2 tu....rasa nak beli jer....

kalau sheila nak tahu....ada satu tempat yang jual2 english style tu kan dekat jer ngan rumah wak....namanya darmo cottage....dia pon ada blog gak....sesekali boleh lah terjah kat blognya....cuci2 mata jer....

hahahaha panjang betul komen....jangan marah aaaa

Ain berkata... Reply To This Comment

wahhhhh, cantiknya....

ain tak pernah ada satu pun koleksi english style....

nak beli takottt sbb selalunya mesti mahal kan...

hehehe....

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@It's Me iye wak...shiela dah jumpa tempat yang betol2 murah kat area johor nie...heheheh...seronok2 :)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Ain ada tempat mahal...tapi ada tempat yang murahhh sangat...shiela dok johor nie alhamdulillah jumpa tempat yang murah tue...seronok hati nie...hehehe

noraini azhari berkata... Reply To This Comment

siyes cantik..
macam corak pinggan n baju :)
suka..

mia izzati berkata... Reply To This Comment

ala comeynnyeee..kak blog akak ni pon sejuuukk je mata mandang...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...