CONTEST HITAM ITU MENAWAN ~





Salam semua....malam nie shiela nak buat n3 pasal satu contest yang boleh tahan best nyer iaitu (skema) "CONTEST HITAM ITU MENAWAN"....kontest nie dianjorkan oleh cik yani, Shiela joint contest nie kerana Shiela telah di Tag oleh adik Syida (salah satu syarat contest)...so thanks Syida ingat nak tag sis k :) ...next time kita exchange tag lagi k...hihihi


Ok...gambor apa yang aku nak pertahrohkan nie???...nak lawan gambar syida macam susahhhh jer...hukhuk, nanti jap noooo aku belek2 sat...ahhaiii ~





kenapa aku nak letak gambar nie...kalau korang perasan kat sidebar bawah tue ada kenangan manis ku ngan kawan satu sekolah ku dulu...itu lah pasal ku suker ngan gambor nie...hukhuk (jangan muntah)

Ok...skang nie syarat nak kena tag lagi 5 orang geng!!

Qellissa Gorgeous (as usual babe...)

Awinjsclarke Blog.com (kawan lama tak jumpa...jejak kaseh ahakss)

Naddy (nard fotogenik k... :) kalau belom kena tag nie mesti dia suker nak buat ...betol tak?)

Shadaa (nak tag dia sebab dia baik hati bagi sis award hari tuh.. :) )

mommyyen (nak tag sebab mommy fotogenik k :) )



Ok yang yang semua...untok syarat selanjotnyer kelik sini k...kontest nie berlangsong sehingga 31 July 2010, sempat lagi nie ~

P/S : kalau dah buat contest nie just ignore k.













Photobucket

kalau suka LIKE k... :D

12 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

SyerAgh berkata... Reply To This Comment

thanks info.. berminat nak join nie

mommyYen berkata... Reply To This Comment

thanks shiela,nanti i join ya..
eh..fotogenik ker..?hehe

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata... Reply To This Comment

itam itu menawan...
;)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@SyerAgh berminat nak joint...boleh jer dik...rasanyer lagi ramai lagii meriah..jom joint :)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@mommyYen yes...mommyen memang fotogenik k :)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ huhuhu...I know to whom you want to refer k...hihihi :P

shiyda berkata... Reply To This Comment

waaah ! ayunye . ngee ~
thanks eh sis jwb tag ni =)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@shiyda blushing nie...hihi
sama2 sis memang suker jawab2 tag...lagi2 award..ekekeke

FIFIEY LYCHEE MARATION berkata... Reply To This Comment

kak shiela...good luck ye for the contest...:)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@FIFIEY LYCHEE MARATION tq yer fifiey :)

qellissa berkata... Reply To This Comment

nt i join contest ni ye babe..kinda bz la aite now..=)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@qellissa ok babe...take your time :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...